GÜNDEM

Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu Şehitler İçin Pedal Çevirdi

 
 743
Samsun Ekolojik Yaşam BisikletTopluluğu Şehitler İçin Pedal Çevirdi - Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu, yüreklere ateş düşüren terör olaylarını protesto etmek ve şehitleri anmak için Sinop İli Gerze İlçesine 245 kilometre pedallayarak bisiklet turu düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu, yüreklere ateş düşüren terör olaylarını protesto etmek ve şehitleri anmak için Sinop İli Gerze İlçesine 245 kilometre pedallayarak bisiklet turu düzenledi.

Sosyal medyada oluşturdukları "Gerze Bisiklet Turu ve Ekolojik Yaşam Kampı" adlı etkinlik üzerinden organize olan 30 bisikletli önceki gün Atakum Halk İskelesinde toplandı.

 Atakum Halk İskelesinden başlayan yolculuğun ilk durağı Bafra İlçesi oldu.

Bafra İlçesi yeni kent meydanında ilk molalarını veren bisikletliler Atatürk Anıtı önünde bayraklarını açarak şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Bafra`dan hareket eden bisikletliler Alaçam, Yakakent ve Gerze İlçelerinde bulunan belirli noktalarda bayrak açarak şehitlerimizi andılar.

Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu Üyeleri Sinop İli Gerze İlçesi Belediyesi tarafından tahsis edilen özel bir alanda kamp kurarak geceyi burada geçirdi.  Ertesi gün yeniden dönüş yoluna koyularak Samsun`a gidildi. Şehitlerimiz için yer yer yoğun yağış altında toplam 245 kilometre yol kat eden bisikletliler yol üzerinde karşılaştıkları vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı

Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu Kurucu Üyesi Tanju Subaşı, "Her gün yeni bir şehit haberi alıyoruz ve hepimizin yüreği yanıyor. Biz de Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu üyeleri olarak Samsunlu şehidimiz Burak ZOR ve tüm şehitlerimizi anmak hem de terörü lanetlemek için bir araya geldik" dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu Şehitler İçin Pedal Çevirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0