SAMSUN

Samsun Memur-sen İle Gatohospıtal Anlaşma İmzaladı

 
 339
Samsun Memur-sen İle Gatohospıtal Anlaşma İmzaladı - Samsun Memur-Sen ile Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi arasında sağlık anlaşması imzaladı
Bafra Haber

 |  - Samsun Memur-Sen ile Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi arasında sağlık anlaşması imzaladı

İmza törenine Samsun Gatohospital Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Yeşim Gürsoy, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Cemile Tomak, Poliklinik Personel Şefi Fehmi Meydan, Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, Şube Başkanları İlhan Öksüz, Nurettin Sever ve Mustafa Karabiber katıldı. Atakum ilçesinde bulunan Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi ile Samsun Memur-Sen üyeleri için indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmadan üyelerin 1. derece akrabaları da yararlanacak. Üye kartı ile yapılacak indirim miktarı ve şartları bir sözleşme imzalanarak belirlendi.

Nejdet Güneysu yaptığı açıklamada, "Samsun'da 20 bin civarında bir üye kitlemiz var. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak almak dışında, üyelerimizin menfaatlerine olacak her türlü anlaşmalarında yapıyoruz. Sosyal bir sorumluluk içerisinde yaptığımız bu anlaşmalar ile üyelerimizin kaliteli sağlık hizmetini ucuza almasını salıyoruz. İlimizde yeni bir yapılanmaya giren Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi ile yaptığımız bu anlaşmanın Üyelerimize Bölgemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yeşim Gürsoy ise konuşmasında, "İlimiz de yeni bir yapılanma içerisinde olan Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi olarak Samsun Memur-Sen üyelerine hizmet vermekten, hastanemizde ve bölgemizde yeni kullanılmaya başlanan bilişim teknolojileri destekli cihazlardan ve bölgemizin en iyi hekimleri ile siz değerli sendika mensuplarına hizmet sunmaktan, şahsım ve kurumum adına büyük memnuniyet duyduk. Samsun Memur-Sen yöneticilerine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Memur-sen İle Gatohospıtal Anlaşma İmzaladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0