SPOR

Samsun Spor Şube Müdürü Ve Ekibine Karate Gösterisi

 
 982
Samsun Spor Şube MüdürüVe Ekibine Karate Gösterisi - Bir süre önce Bafra Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımının Türkiye Şampiyonu olmasıyla sonuçlanan şampiyonada bir de ilginç bir spor gösterisi gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Bir süre önce Bafra Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Eskişehir İşitme Engelliler Basketbol Takımının Türkiye Şampiyonu olmasıyla sonuçlanan şampiyonada bir de ilginç bir spor gösterisi gerçekleşti.

Samsun İl Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Okul Sporları Şube Müdürü Sema Yıldırım ile Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar'ın birlikte izlediği ilginç bir karate göstersi sunuldu.

Gösteriyi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çalışamalarını sürdüren ve 4. Kademe Karate Baş Antrenörü olan Ali Duman'ın Taekwandocu sporcuları yaptı.

İki küçük karateci sporcu, kısa süren bir gösteriyle adeta nefes kesip, bol alkış aldılar.

Her iki sporcunun da gösteri sonunda ellerini havaya kaldırıp birinci ilan Spor Şube İl Müdürü Süleyman Demirtaş, Antrenörleri Ali Duman'ı da bu başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti.

Daha sonra bazı incelemelerde bulunan spor Süleyman Demirtaş, Sema Yıldırım ve Ebru Coşkun Bayraktar Bafra'dan ayrıldılar.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun Spor Şube Müdürü Ve Ekibine Karate Gösterisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0