GÜNDEM

Babasının Adına Açılan Kursta Antrenör Olma Yolunda İlerliyor Geçen Aylarda Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Bafraspor Teknik Direktörü İsmail Gezer'in Oğlu Sertaç, Babası Adına Açılan Antrenörlük Kursunda Eğitim Almaya Başladı

 
 228
Babasının Adına Açılan Kursta Antrenör Olma Yolunda İlerliyor Geçen Aylarda Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını KaybedenBafraspor Teknik Direktörü İsmail Gezer'in Oğlu Sertaç, Babası Adına Açılan Antrenörlük Kursunda Eğitim Almaya Başladı - Samsun'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafraspor Teknik Direktörü İsmail Gezer'in oğlu Sertaç, babasının yolunda ilerlemek için antrenörlük kursuna başladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafraspor Teknik Direktörü İsmail Gezer'in oğlu Sertaç, babasının yolunda ilerlemek için antrenörlük kursuna başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hayatını kaybeden teknik direktör İsmail Gezer ve antrenör Sedat Kurt anısına Samsun'da açılan "Amatör Futbol Antrenörlüğü Kursu"na İsmail Gezer'in oğlu profesyonel futbolcu Sertaç Gezer de (24) başladı. Babasının anısına düzenlenen kursta antrenörlük eğitimi alan Sertaç Gezer, babası gibi iyi bir teknik adam olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Babası öldükten sonra ailesiyle Ankara'ya yerleşen Sertaç Gezer, kursa katılmak için yeniden Samsun'a döndüğünü belirterek, "Babam öldükten sonra Ankara'ya yerleştik. Ama babamın adına açılan kursa katılmak için Samsun'a döndüm. Hedefim babam gibi iyi bir teknik adam olmak. Profesyonel futbol yaşantım biter bitmez antrenörlük hayatına atılacağım" dedi.
Kursta TFF Jira Eğitmenleri Atilla Yüce ve Ercüment Coşkundere'den pratik ve teorik eğitim aldığını kaydeden Gezer, bir gün babasının bıraktığı yerden teknik adamlığa devam edeceğini sözlerine ekledi.
  • BafraHaber Yorum
  • Babasının Adına Açılan Kursta Antrenör Olma Yolunda İlerliyor Geçen Aylarda Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Bafraspor Teknik Direktörü İsmail Gezer'in Oğlu Sertaç, Babası Adına Açılan Antrenörlük Kursunda Eğitim Almaya Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0