GÜNDEM

Samsun`da 23 Günde 2 Kilo 804 Gram Bonzai Ele Geçirildi

 
 156
Samsun`da 23 Günde 2 Kilo804 Gram Bonzai Ele Geçirildi - Samsun`un Bafra ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yolda durdurulan bir kamyondan 2 kilo 72 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçiren polis memurlarını Vali Hüseyin Aksoy başarı belgesi ile ödüllendirdi
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yolda durdurulan bir kamyondan 2 kilo 72 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçiren polis memurlarını Vali Hüseyin Aksoy başarı belgesi ile ödüllendirdi

15 Temmuz 2014 tarihinde Bafra ilçesinde bir istihbaratı değerlendiren Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne görevli 4 polis memuru yolda durdurdukları bir kamyonda yapılan arama sonucu şoför mahalinde bulunan 22 poşet içersinde 2 kilo 72 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirdi. Bunun üzerine Vali Aksoy'da yapılan çalışmalardan dolayı polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Ödül öncesi konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Uyuşturucu ile mücadele konusunda Samsun`da güvenlik birimlerimiz çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda başta emniyet birimimiz olmak üzere jandarma teşkilatımızda aynı hassasiyet içersinde çalışmalarına devam ediyor. Uyuşturucu ile mücadele sadece güvenlik birimlerimizin tek başına yapacağı mücadele ile sonuç alınacağı bir konu değil, toplumun bütün kesimleri, sivil toplum örgütleri ve her kurumun bu çalışmalara katkı vermesi gerekiyor" dedi.

Bugüne kadar Samsun genelinde yürütülen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiğini belirten Vali Aksoy, "Bafra ilçemizde özellikle geçtiğimiz günlerde ilçe teşkilatında görev yapan arkadaşlarımızın hassas çalışmaları neticesinde 2 kilo 72 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi. Bu uyuşturucunun ele geçirilmesinde önemli çalışmalar yürüten arkadaşlarımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördüm. Arkadaşlarımızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Bu çalışmalarımız bundan sonra da aralıksız devam edecektir. Burada çok yüklü miktarda uyuşturucu yakalanmış olması bu arkadaşlarımızın dikkatli çalışmaları sonucu ortaya çıkmış bir başarıdır" diye konuştu.

23 GÜNDE 2 KİLO 804 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Samsun`da 1 Temmuz`dan bugüne kadar ele geçirilen uyuşturucu miktarları hakkında bilgi veren Vali Aksoy, "Samsun`da 1 Temmuz`dan günümüze kadar olan 23 günlük çalışmalarda uyuşturucu ticareti yapan 24 ve kullanıcı 74 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 11`i tutuklandı, diğerleri de adli kontrol ve diğer nedenlerle serbest bırakıldı. Bu kapsam içersinde özellikle sentetik kannabinoid (bonzai) 2 kilo 804 gram olarak yakalanmış ve ele geçirilmiştir. Ayrıca 2 kilo 738 gram esrar, 2 bin 465 adet ecstasy hap, 183 adet hint keneviri, 3 adet tabanca, 2 tüfek ve 174 adet de mermi ele geçirilmiştir" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`da 23 Günde 2 Kilo 804 Gram Bonzai Ele Geçirildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0