SİYASET

Samsun`da Demokrasi Nöbeti

 
 94
Samsun`da Demokrasi Nöbeti - Samsun Cumhuriyet Meydanında AK Parti ve CHP Samsun Milletvekilleri ile MHP`li belediye başkanı birlikte Demokrasi Nöbeti tuttu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Cumhuriyet Meydanında AK Parti ve CHP Samsun Milletvekilleri ile MHP`li belediye başkanı birlikte Demokrasi Nöbeti tuttu.

Samsun`da Demokrasi Nöbetine AK Parti milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Av.Orhan Kırcalı ile  CHP Milletvekili Hayati Tekin ve MHP`li Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılaguz katılarak birlikte nöbet tuttu.

Samsun`da 15 Temmuz darbe girişimine yönelik Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetine AK Parti ve CHP Samsun Milletvekilleri katıldı.

 Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Av.Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, MHP`li Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılaguz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçe belediye başkanlarının katıldığı Demokrasi Nöbetinde Cumhuriyet Meydanında büyük coşku yaşandı.

Samsun`daki anlamlı etkinlikten sonra bir açıklama yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı,``Değerli vatandaşlarım, Haşhaşilerin alçakça yaptıkları darbe girişiminde demokrasi mücadelesinde milletimiz galip çıkmıştır. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız , Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın ifade ettiği şekilde; "Bu adeta bir istiklal mücadelesinin yeniden kazanılması hadisesidir, sıradan bir olay değildir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizi haince emellerine alet etmek suretiyle askerimizin elbisesini giyerek haince bu saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyecekler ve ödemeye başladılar."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`da Demokrasi Nöbeti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0