SAMSUN

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 19 Gözaltı

 
 733
Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 19 Gözaltı - Samsun'da polisin uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda 1'i bayan 19 kişi gözaltına alındı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da polisin uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda 1'i bayan 19 kişi gözaltına alındı

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çarşamba ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu bu sabah saat 05.00 sıralarında Çarşamba ilçesinde 28 ayrı ev ve iş yerine iş zamanlı operasyon düzenledi. 150 polisin görev aldığı operasyonda 667 gram esrar maddesi, 17 adet extacy uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 2 kuru sıkı tabanca ve 1 adet sustalı tabanca ele geçti. Olayla ilgili G.K., E.K., S.K., S.H., S.A., M.M.A., F.Ç., T.E., G.A., M.Ö., F.K., V.A., M.L., K.K., A.D., Y.Ç., M.G., S.G. ve N.H.Ç., gözaltına alındı. Çarşamba'da gözaltına alınan 19 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin uyuşturucu kullanan çok sayıda kişinin de ifadesi başvurduğu öğrenildi.

BAŞSAVCI KURT'TAN AÇIKLAMA

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "40 Kişi ile ilgili Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen 'uyuşturucu ticareti' ile ilgili operasyonla 28 kişi ile ilgili yakalama ve gözaltı kararı var. Bu 28 kişiden 3'ü Samsun'dan, 25 kişi ise Çarşamba'dan. Bu şahısların ev, iş yeri ve üzerlerinde aramalar yapıldı. Gözaltına alınan şahıslar muhtemelen cuma günü Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilecekler. Şahıslar hakkında 6 aylık bir takip mevcut bulunuyor. Bu süreçte 3 ay teknik takip 3 ay ise fiziki takip yapıldı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor" dedi.

Soruşturma devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 19 Gözaltı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0