SAMSUN

Samsunspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Başladı

 
 79
Samsunspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Başladı - PTT 1
Bafra Haber

 |  - PTT 1

Lig ekiplerinden Samsunspor, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından tekrar başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda teknik direktör Erhan Altın, kırmızı-beyazlı futbolcularla idman sahasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman, ayak tenisi ile devam etti. Belinden sakatlığı bulunan Sefa idmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan kaleci Soner ise düz koşu yaptı.

"DERSİMİZ ŞANLIURFA"

Şanlıurfaspor maçının kolay olmayacağını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Önümüzde çok kolay olmayan bir Şanlıurfa maçı var. Onlar da bizim gibi hedefi olan takım ve onlar da bu işin bilincindeler. Milli Takım arasını çok iyi geçirdik ve moral motivasyonumuz da çok yüksek derecede. Şimdi önümüzdeki haftaki maç için bugün ilk idmanımızı yaptık. Bir günlük izinin ardından oyuncularım idmana dinlenmiş halde geldiler. Artık dersimiz Şanlıurfaspor. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu biz Karşıyaka maçında aldığımız galibiyetle 10 kat daha arttırdık. Kalan 9 maçımızda bizim için final maçlarıdır. Şanlıurfa'ya maçı kazanmak için gideceğiz. Tedbiri elden bırakmayacağız" dedi.

SAMSUNSPOR, ŞANLIURFA MAÇINA TAM KADRO GİDİYOR

Şanlıurfaspor maçına kart cezalısı Mustafa Sevgi'yi de götüreceklerini belirten Altın, "Mustafa Sevgi kart cezalı ama Mustafa'yı Şanlıurfa'ya götürüyorum. 24 kişilik takımın hepsini Şanlıurfa'ya götürüyorum. Başkanımız Erkut Tutu bu konuda özverili davrandı. Burada kimseyi bırakmıyoruz. Çünkü herkesin enerjisine ihtiyacımız var. Biz bir aileyiz. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu konuda bize duyarlı davrandılar ve biz de tam kadro olarak Şanlıurfa'ya gidiyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0