SAMSUN

Sarıcaoğlu: "Türkiyeyi Karıştırmak İstiyorlar"

 
 372
Sarıcaoğlu: "Türkiyeyi Karıştırmak İstiyorlar" - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar

Ankara'daki saldırının amacı farklı toplum kesimlerini birbirine düşürmek" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, yönetimi ve meclis üyeleri ile Beybesli ve Alaçam Deresi Mahallelerini ziyaret etti. Sarıcaoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, "Ankara da meydana gelen terör olaylarını şiddetle kınıyorum. Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar. Ankara'daki saldırının amacı farklı toplum kesimlerini birbirine düşürmek. Görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun ölen bizim insanımız. Ülkemiz zor bir geçitten geçiyor. Bu zor günleri atlatabilmenin tek yolu birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Peygamber efendimizin de dediği gibi Birlikte rahmet ayrılıkta ise azap vardır" ifadelerini kullandı.

"HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Sarıcaoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Şunu açık şekilde ifade etmem gerekiyor ki ilçemiz çok güzel yatırımlar almaya başladı. Köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerlerimize yatırımlarımız son hızıyla devam ediyor. Gerek alt yapı gerek parke, asfalt ve meydan çalışmalarımız mahallelerimize sırayla uygulanıyor. Çalışmalarımızın devamlılığı için bu zor günleri birlikte aşmalıyız. Omuz omuza verip birliğimizi sağlamamız gerekiyor. Yatırımlarımızı daha fazla alabilmemiz için dik durmamız gerekiyor."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu: "Türkiyeyi Karıştırmak İstiyorlar" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0