SPOR

Scc Berlin Hentbol Takımı Bafra`da

 
 1376
Scc Berlin Hentbol Takımı Bafra`da - Almanya`da hentbol antrenörlüğü yapan Bafralı Mustafa Karaca antrenörü olduğu SCC Berlin Hentbol takımına 19 Mayısta kamp yaptırıyor.
Bafra Haber

 |  - Almanya`da hentbol antrenörlüğü yapan Bafralı Mustafa Karaca antrenörü olduğu SCC Berlin Hentbol takımına 19 Mayısta kamp yaptırıyor.

Karaca yaptığı açıklamada, "Almanya'nın Berlin şehrinin değişik okullarında öğrenim gören ve antrenörü olduğum SCC Berlin hentbol kulübü sporcuları, Samsun`un 19 Mayıs ilçesi Erenköy Gençlik Kampı'na gelerek burada kampa girdiler. Yaklaşık 10 gündür burada kamp yapmaktayız. Bu süre içerisinde hazırlık ve dostluk maçları yaptık. Doğduğum ilçe olan Bafra`ya gelerek bir dostluk maçı yapmak istedik. Sağ olsun Bafra Hentbol Takımı antrenörü Erol Süleymanoğlu isteğimizi kırmadı ve bir müsabaka yaptık. Ve bu müsabakada tam dostluk maçı oldu.  Oyuncularımı buraya getirmemin tek amacı Türk Kültürünü ve Türkleri tanıtmaktır. Ben bu işe ilk başladığımda farklı gözle bakıyorlar ve sevmediklerini hissediyordum ancak şuan bana sarılan velilerim dahi oluyor."dedi.

Gençlerin Sporu Karşılık Beklemeden Yapmasını Tavsiye Ederim

Mustafa Karaca, Almanya`da yaşayan bir Türk olarak Ülkemizin spor ve gençlere yönelik çalışmalarını görünce mutlu oluyorum. Ben çocuklarım sayesinde spora başladım ve 10-12 yıldır sporla uğraşıyorum. Almanya`da spor yapan insan sayısı çok ve hemen hemen hepsi bu işi gönüllü yapıyor. Sporun yaş sınırı olmaz. Özellikle gençlerin sporu karşılık beklemeden yapmasını tavsiye ederim.

Bafra`da Hentbola Destek Verilmiyor

Bafra`da gördüğüm kadarıyla hentbola destek ve önem verilmiyor. Bu üzücü bir durum umarım bu durum değişir ve hentbol Bafra`da gelişir. Gerçekten bu duruma çok üzüldüm ancak gelişmesinden yana umutluyum. Bu dostluk maçı ise çocukların daha fazla kaynaşması keşke gençlere yeterince imkan verilse de onlarda yurt dışına çıkabilse Kulüpler arası kardeş takım sistemi kurulabilse.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Scc Berlin Hentbol Takımı Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0