GÜNDEM

Şehit Aileleri Derneğinden Ülkü Ocaklarına Ziyaret

 
 890
Şehit Aileleri Derneğinden Ülkü Ocaklarına Ziyaret - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri, Hakan Keser, Sebahattin Koçak, Meryem Tokur ve Halil Topal Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfını ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri, Hakan Keser, Sebahattin Koçak, Meryem Tokur ve Halil Topal Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfını ziyaret etti.

Bafra Ülkü Ocaklarını gezen Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği yönetimi, burada Bafralı şehitlerin köşesinde duygusal anlar yaşadılar. Şehitlerin resimlerinin birçok yerden kaldırılmaya çalışıldığı şu dönemde şehitlerimize sahip çıkan Bafra Ülkü Ocakları yönetimine teşekkür ederim, diyen Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, burada şunları söyledi: "Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Vatan için toprağa düşen şehitlerimizin kemikleri sızlatılıyor. Bölücü hainler bugün ülkemizde her istediğini yapabiliyor ve güvenliğimizi tehdit ediyorlar, Türk bayrağına ve devletine saldırıyorlar. Bunlarla neyin barışı yapılacak anlamak mümkün değil."

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Şehit Aileleri Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin değerli başkanı ve kıymetli üyelerini burada ağırlamak bizim için bir şereftir. Çünkü onlar Türk milletinin ve Türk bayrağının şerefi için canlarını, kanlarını vermiş şehitlerimizin bize emanetleridir. Şehit Aileleri Derneği bizim en fazla ziyaret ettiğimiz ve ziyaret etmekten de en fazla mutlu olduğumuz derneğimizdir. Orası bizim ikinci evimiz gibi adeta. Her şeyin bir değirmen taşında öğütülür gibi silinip yok edildiği günümüzde şehitlik ve gazilik mertebelerinin değerini yaşatmaya çalışan bu derneğimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz her daim onların yanındayız. Allah onlardan razı olsun.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Aileleri Derneğinden Ülkü Ocaklarına Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0