GÜNDEM

Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği

 
 961
Şehit Aileleri Ve GazilerDayanışma Derneğinden İftar Yemeği - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

İftar Yemeğine başta Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin olmak üzere çok sayıda daire amiri katıldı.

İftar yemeğinin verildiği işletmenin bulunduğu sokakta planlanan yemek, akşam üzeri yağan sağanak yağmur sonrası işletme bahçesinde düzenlendi.

İftar saatinden önce Bafra Tahirağa Mescidi hocalarından Necati Boyun ve cami görevlilerinden Mehmet Zengin ile Fazlı Şişik ve küçük bir hafız Kurân-ı Kerim ve ilahiler okudular.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin iftar sonunda yaptığı konuşmasında "Hepimiz biliyoruz ki kutsal topraklarımız uğruna canını veren şehitlerimiz; vatan, can ve namus gibi kavramları canı pahasına koruyan ve bu uğurda şehit olan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vefanın, sadakatin, millet ve vatan sevgisinin temsilcileri olan şehit ve gazilerimizin haklarını ödemek asla mümkün değildir. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlarca dimdik ayakta durmasının yegâne dayanakları ve ikamesi olmayan güçleridir. Görevlerini ifa ederken, uzuvlarını vatan ve millet yolunda feda eden kahramanlarımızın el üstünde tutulması, biriken sorunlarının çözülmesi ve her fırsatta minnet duygularıyla takdir edilmeleri hepimizin insani sorumlulukları arasında yer almalıdır.`` dedi.

Haber: Oktay Zerrin- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğinden İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0