EĞİTİM

Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulamadan İstişare Toplantısı

 
 141
Şehit Mustafa Pilan ÖzelEğitim İş Uygulamadan İstişare Toplantısı - Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmenleri velilerle Bafra Öğretmenevinde buluştu.
Bafra Haber

 |  - Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmenleri velilerle Bafra Öğretmenevinde buluştu.

Osmanbeyli Şehit Musafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmenleri, okulda yürütülen projeler ve yapılması düşünülen sosyal faaliyetlerle ilgili olarak, velileri bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Okul Müdürü İshak Katipoğlu, katılımcıları selamlama ve toplantının içeriğiyle ilgili genel değerlendirme yaparak toplantıyı başlattı.

Daha sonra müdür yardımcısı İzzettin Şahin tarafından "Annem Benim Misafirim" ve "Engelleri Sporla Aşıyoruz" okul projeleri ve ERASMUS (Özel Eğitim Öğrencilerinin Mesleki Eğitimi)proje başvuruları hakkında velileri bilgilendirdi. Toplantı gerek bu projeler gerekse yapılması düşünülen sosyal etkinliklerle ilgili olarak öğretmenlerin ve velilerin görüşlerini ifade etmesiyle devam etti.

Toplantı, öğrencileri hakkında velilerle öğretmenlerin birebir görüş alışverişi yapmasıyla sona erdi.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulamadan İstişare Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0