GÜNDEM

Şehit Özel Harekat Polisi Oktay Uçar Dualarla Anıldı

 
 738
Şehit Özel Harekat PolisiOktay Uçar Dualarla Anıldı - Mardin`de Özel Harekat Şube Müdürlüğü`ne ait zırhlı aracının devrilmesi sonucu 1 hafta önce meydana kazada şehit düşen Bafralı özel harekat şubesi polis memuru Oktay Uçar (28) için baba ocağında mevlidi şerif okutuldu.
Bafra Haber

 |  - Mardin`de Özel Harekat Şube Müdürlüğü`ne ait zırhlı aracının devrilmesi sonucu 1 hafta önce meydana kazada şehit düşen Bafralı özel harekat şubesi polis memuru Oktay Uçar (28) için baba ocağında mevlidi şerif okutuldu.

Samsun`un Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi Yaman sokak`ta düzenlenen mevlitte Bafra Müftülüğüne bağlı din görevlileri Kur`an" " Kerim, aşrı şerifler, ilahiler okudular. Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tüm şehitler için dua etti.

Bir imam-hatip`in " Ã‹Å"`Şehitler Ölmez`` ilahisinde duygulu anlar yaşandı. Şehit polis memuru Oktay Uçar`ın 2 yaşındaki kızı Cemre`nin her şeyden habersiz mevlitte oynaması ise Uçar ailesi ve akrabalarını hüzünlendirdi. Eşi Zehra Uçar ise boynu bükük bir vaziyette mevlidi dinledi.

Protokol masasında mevlidi dinleyen şehit polis memuru Oktay Uçar`ın babası İzzet Uçar`ı ise geçtiğimiz günlerde Muş`ta bir trafik kazası sonucu şehit düşen Bafralı Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz`ın babası Ramazan Yılmaz teselli etti.

Şehit Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz içinde cumartesi günü akşam namazından sonra evinin önünde mevlidi şerif okutulacak. Mevlit ikramlardan sonra sona erdi.

Mevlide Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Jandarma Komutan Vekili Hakan Arıkan, Samsun Özel Harekat Şube Müdürü Aydın İthaloğlu ve özel harekat polisleri, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Din Görevlileri, Bafra Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirleri, Polis Memurları, Şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Özel Harekat Polisi Oktay Uçar Dualarla Anıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0