GÜNDEM

500 Metrelik Ucuz Pirinç Kuyruğu Samsun'da Daha Uygun Fiyatla Tmo'dan Pirinç Almak İsteyen Vatandaşlar, Uzun Kuyruklar Oluşturdu

 
 121
500 Metrelik Ucuz Pirinç Kuyruğu Samsun'da Daha UygunFiyatla Tmo'dan Pirinç Almak İsteyen Vatandaşlar, Uzun Kuyruklar Oluşturdu - Pirinç fiyatlarının 2.5 YTL'ye kadar düşmesine rağmen daha uygun fiyatla Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) pirinç almak isteyen vatandaşlar, 500 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Pirinç fiyatlarının 2.5 YTL'ye kadar düşmesine rağmen daha uygun fiyatla Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) pirinç almak isteyen vatandaşlar, 500 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.

Samsun TMO tarafından Amasya, Bafra ve Merzifon'da üretilen pirinçlerin bugün 1.8 YTL'den satışa sunmasını fırsat bilen ve uygun fiyata pirinç almak isteyen vatandaşlar, pirinç satış ofisi önünde kuyruğa girdi. 5'er kiloluk pirinç paketlerinden almak isteyen vatandaşlar 2 saat kuyrukta bekledi. Bazı vatandaşların ise çocuklarıyla kuyruğa girerek 5'er kiloluk pirinç paketlerinden 2 adet alması dikkat çekti.
Uzun süre kuyrukta bekleyen vatandaşlar, piyasada pirinç fiyatların hala yüksek olduğunu belirterek, uygun fiyata pirinç alabilmek için birkaç gün sıra beklediklerini ifade etti. TMO yetkilileri ise, sabah satışa sunulan pirinçlerin kısa sürede sona bittiğini ve öğleden tekrar sonra satışa sunulan pirincin yetmeyeceğini bildirdi.
  • BafraHaber Yorum
  • 500 Metrelik Ucuz Pirinç Kuyruğu Samsun'da Daha Uygun Fiyatla Tmo'dan Pirinç Almak İsteyen Vatandaşlar, Uzun Kuyruklar Oluşturdu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0