GÜNDEM

Bafra Devlet Hastanesi'nde Diyaliz Ve Ek Poliklinik Açılışı

 
 147
Bafra Devlet Hastanesi'nde DiyalizVe Ek Poliklinik Açılışı - Samsun'un Bafra ilçesi Nafiz Kurt Devlet Hastanesi'nde yeni yapılan diyaliz ünitesi ve ek poliklinikler törenle hizmete açıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'un Bafra ilçesi Nafiz Kurt Devlet Hastanesi'nde yeni yapılan diyaliz ünitesi ve ek poliklinikler törenle hizmete açıldı.

Hastane önünde yapılan törende konuşan Nafiz Kurt Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Davut Çepni, "Halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Hastanemizin yatak sayısı 218'dir. Hastanemiz Sinop, Ayancık, Gerze, Durağan, Yakakent, Alaçam ve 19 Mayıs ilçesindeki tüm vatandaşlarımıza sağlık hizmet vermektedir. 2007 yılında sağlık hizmeti olarak 400 bini aşkın insana hizmet verdik. Hizmetimizin kalitesini her geçen gün artırıyoruz. Bunun için hastaneye diyaliz ünitesi ve ek
poliklinik yaptık" dedi.
Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu da, 2003 yılında sağlıklı dönüşümün başladığını belirterek, "Sağlıklı dönüşüm projesiyle hastanelerimiz birbirleriyle rekabet içerisine girmiş oldu" diye konuştu. Bafra Devlet Hastanesi'nin bölge hastanesi konumunda olduğunu da söyleyen Kasapoğlu, diyaliz ünitelerinin hastanelerde olmazsa olmazlardan biri olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından diyaliz ünitesi ve polikliniklerin açılışı yapıldı. Açılışa Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Devlet Hastanesi'nde Diyaliz Ve Ek Poliklinik Açılışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0