SPOR

Serbestte Bayan Türkiye 2.sinden Kaymakam Halis Asrlana Ziyaret

 
 450
Serbestte Bayan Türkiye 2.sindenKaymakam Halis Asrlana Ziyaret - Yalova`da yapılan bayan serbestte Samsun ilimizi temsilen katılan 72 kiloda Gül Kezban Dağlı 12 kişi sporcu arasından Türkiye 2.cisi olarak ilçeye döndü. Bu aldığı başarı ödülü ile birlikte Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Yalova`da yapılan bayan serbestte Samsun ilimizi temsilen katılan 72 kiloda Gül Kezban Dağlı 12 kişi sporcu arasından Türkiye 2.cisi olarak ilçeye döndü. Bu aldığı başarı ödülü ile birlikte Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Çocukluğundan beri spor dalında güreşle uğraşan Gül Kezban Dağlı bu zamanlara kadar nasıl geldiğini ve elde ettiği başarıları hakkında Kaymakam Halis Arslan` bilgiler verdi. Açıklamada bulunan Gül Kezban Dağlı İlkokuldan beri  güreşe  karşı bir ilgim vardı. O zamanlar benim gibi güreşle uğraşan bayan sayısı çok azdı. Ama ben azmettim ve bunu başaracağım diyerek çalışmalarımı hiç kesmeyerek  antrenmanlarımı yaptım. Bafra Güreş İhtisas Spor kulübünün bana çok faydası oldu. Öğrenmem gereken ne varsa burada hepsini öğrendim ve turnuvalara öyle hazırlandım. Tabii ki 1.cilikle dönmek isterdim ama sağ ayağımın diz bölümünde sakatlık olduğundan dolayı 2.ci oldum. Bir daki sefere ise 1. ciliği kimseye kaptırmadan Bafra`ya öyle döneceğim. Şuanda İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde 25 bayan güreşçiye ders veriyorum. Onları da benim gibi başarılı ve azimli bir hale getireceğim. Alınack olan ödüllerle bu sevinci hep beraber yaşayacağız. Tabii ki siz Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Spor dallarından hiçbirini ayırt etmeden bizlerin yanların da oluyorsunuz. Bu bizim antrenmanlarımıza ve çalışmalarımıza bir hız kazandırıyor. Desteklerinizle Bafra değil Samsun ilimizin ismini en güzel şekliyle duyurmaya çalışacağız dedi.

Böyle bir başarıyı Bafra`ya getiren Gül Kezban Dağlı`yı tebrik eden Kaymakam Halis Arslan kısa bir açıklamada bulundu. Açıklamalarının arasında böyle bir ödülü kazanıp ilçemize getirmesi bizleri oldukça sevindirdi. Yalova`da yapılan bayan serbestte güreşte 72 kiloda 12 il arasından Türkiye 2.cisi olmuştur. Milli kampa katılacak olan bu sporcumuzu ödüllendirmeden geçemeyeceğim. Ödül olarak ise çeyrek altınla ödüllendirmek istiyorum. Çocukluğundan beri yaptığı çalışmalarla buralara kadar gelmişsin daha ileriye ve daha güzel başarılar elde etmeni diliyorum dedi. 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Serbestte Bayan Türkiye 2.sinden Kaymakam Halis Asrlana Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0