GÜNDEM

Sevgi Evlerinden Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğine Ziyaret

 
 692
Sevgi Evlerinden Bafra Şehit AileleriVe Gaziler Dayanışma Derneğine Ziyaret - Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Sevgi Evi çocukları Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Sevgi Evi çocukları Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, şehit aileleri ve Gaziler tarafından karşılanmanın gurur verici olduğunu söyleyerek '' Müdürlüğümüz engelliler, yaşlılar, kadınlar, çocuklar, şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere birçok kitleye hitap etmekte. Birçok birimin bir araya gelmesiyle oluşan bakanlığımız da Şehit yakınları ve gaziler daire başkanlığı kuruldu.''dedi.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin 'e Sevgi evlerinden gelen çocuklar çikolata ve çiçek takdim ettiler. Ziyaret ikramlarla son buldu.

Hülya Yangın Ertekin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgi Evlerinden Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0