GÜNDEM

Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki Öğrenciler Yaz Sevgi Kampına Alınacak

 
 63
Sevgiyle Uzanan Eller ProjesindekiÖğrenciler Yaz Sevgi Kampına Alınacak - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen "Sevgiyle uzanan eller projesindeki"  yaz spor okullarının startı verilmişti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen "Sevgiyle uzanan eller projesindeki" yaz spor okullarının startı verilmişti.

 Yaz spor okullarında Yüzme, Teakwando, Basketbol, Voleybol, Badminton, Wushu, Güreş, Futbol, Satranç, Jimnastik gibi kurslar açılmış olup, faaliyetlerde toplamda 9 değişik spor dallarında devam etmektedirler.

Yaz spor okuluna katılan öğrenciler ilk öncelikle spor dallarından ilk adım olarak yüzme olacak, ikinci adımda ise istediği spor dalına devam edecektir. Şuanda toplamda 700 öğrenci "Sevgiyle uzanan eller projesinde" yaz spor okullarına veli izni kaydıyla profesyonel eğitmenlerin önderliğinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın başkanlığında İlçe milli eğitim müdürlüğünde bir toplantı yapıldı. Toplantıya Milli eğitim müdürü M. Ali Katipoğlu, şube müdürü Ali Gül ve sevgiyle uzanan eller projesine katılan 4 okulun müdürleri ile bir araya gelerek yaz spor okullarında spor dışında yapılabilecek sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; "Sevgiyle uzanan eller projemizde başlatmış olduğumuz yaz spor okullarında şuanda 700 öğrencimizle devam ediyoruz. Bu sayı gün geçtikçe 1000 olacağına düşünüyoruz. Bu projemize pilot okullarımızdan Cumhuriyet, Kemalpaşa, Mustafa Kemal ve Dededağı`nın öğrencileri katılabiliyorlar. Bafra Kaymakamlığının önderliğinde sürdürülen ve Kızılırmak ilk-ortaokulunun koordinatörlüğünde yapılacak olan yaz sevgi kampında öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönden paylaşımlarda bulunmalarını sağlayacağız. Bu nedenle öğrencilerimizi 3 veya 4 ayrı değişik yerlerde 1 gece konaklamalı yaz sevgi kampına alacağız. Sevgi kampında çocukların kendilerine güvenleri artacak, bireysel becerilerinin artırılmasını sağlayacak, aralarında paylaşma ve dostluk duygularını geliştirecek, eğlence ve disiplin duygusu aşılanacak, doğa yürüyüşleri yapılacak ve sevgi kampı ateşini yakacaklar. Bu nedenle 20.07.2015 tarihinden sonraki zamanlarda yaz kampına almayı düşünüyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki Öğrenciler Yaz Sevgi Kampına Alınacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0