GÜNDEM

Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki Sevgi Kampı Sona Erdi

 
 79
Sevgiyle Uzanan Eller ProjesindekiSevgi Kampı Sona Erdi - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Bafra Kızılırmak İlkokulu koordinesinde gerçekleştirilen Sevgiyle Uzanan Eller projesinin Yaz Kampına katılan 80 öğrencinin sevgi yaz kampı sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Bafra Kızılırmak İlkokulu koordinesinde gerçekleştirilen Sevgiyle Uzanan Eller projesinin Yaz Kampına katılan 80 öğrencinin sevgi yaz kampı sona erdi.

Kolay EÜAŞ tesislerinde 2 gün 1 gece öğrenciler hazırlanan çadırlarda yaz sevgi kampını gerçekleştirdiler. Dolu dolu bir yaz kampı öğrenciler sinema keyfi ile sona erdi.

Kaymakam Halis Arslan öğrencilere kap sonrasında yapmış olduğu konuşmasında; "Sevgiyle uzanan eller projemizde yaz spor kurslarına katılan ve aralarından 80 öğrencimiz Kolay EÜAŞ tesislerinde 2 gün 1 gece konaklamalı sevgi yaz kampını yaptılar. Dediğimiz gibi daha önceki zamanlarda öğrencilerimizi 5 ayrı yerde kampa alacağımızı belirtmiştik. Şimdi ise ilk kampı gerçekleştirdik. Bu gerçekleştirilen kampta kurulan çadırlarda kaldılar, sabah, öğlen ve akşam yemeklerini yediler. Kamp akşamında hazırlanan programa katıldık. Sevgi ateşini yaktık ve öğrencilerin 1 gün içerinde uyarladıkları etkinliklerini izledik. 2. Günde ise sabah kahvaltısını hep beraber yaptık ve sonrasında tekne gezintisi yaptılar. Son olarak da Sinemada film izlediler ve kamp sona erdi. Daha sonraki ilerleyen zamanlarda ise tekrar öğrencilerimizi bir araya getirip değişik yerlerde sevgi kamplarımızı yapacağız. Konaklamalı olarak yapılan sevgi yaz kampının amaçları çocukların kendilerine olan güveni artırmak, takım çalışmaları ve bireysel becerilerini artırmak, yarının sağlıklı bireylerini yetiştirmek, paylaşma ve dostluk duygularını geliştirmek, öğrencilerin yeni okul dönemine en iyi şekilde hazırlamak adına eğitimli bir şekilde yapılmıştır." dedi.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki Sevgi Kampı Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0