SİYASET

Şevki Yılmaz Chp Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

 
 2729
Şevki Yılmaz Chp SamsunMilletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Şevki Yılmaz, CHP`den Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Şevki Yılmaz, CHP`den Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Samsun Milletvekili aday adaylığını partililerin ve vatandaşların katılımıyla Asırlık Büyük Park`ta düzenlenen görkemli bir törenle açıklayan Şevki Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e yüklendi.

7 Haziran`da CHP`yi iktidara getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yılmaz şunları söyledi:

Hoş geldiniz dostlarım. Bu gece bana onur verdiniz. Ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Bu gece anladım. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Aday adayı arkadaşlarımın hepsi bir birinden kıymetli değerlidir. Onlarında  yolu açık olsun diyorum. 7 Haziran'da Cumhuriyet Halk Partisini iktidara getirmek için elimizden ne gelirse yapacağız.

Sevgili kardeşlerim ben CHP`ye gençlik yıllarımda girdim. 3 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım, 5 yıl ilçe örgütünde ilçe Başkan Yardımcılığı yaptım. 10 yıl ilçe başkanlığı yaptım.  2,5 yıl il başkan yardımcılığında bulundum ve aday adayı olmak için  il başkan yardımcılığından istifa ettim ve sizlerin karşısına geldim.

Değerli kardeşlerim CHP`li olmak zordur. Ama biz bu zorluğa rağmen, iş adamı olmamıza rağmen kimselere yılmak yılmayacağız. Bizi yıldıramayacaklar. CHP`yi iktidara getirdiğimiz güne kadar Şevki Yılmaz`da cumhuriyeti sevenlerde, cumhuriyetçilerde, Atatürkçülerde yılmayacak. Ben bunu sizlerin gözlerinizde görüyorum. Sizlerden bu elektriği aldım, hiç korkum yok. Allah nasip ederse 7 Haziran`da sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Sizlere inanıyorum.

Sevgili kardeşlerim Bafra küçük ama mega köy oldu. Bütün şehir dediler, inandınız, inandık.  Hepimiz gittik destek verdik, bütün şehir olduk. Ne oldu bütün şehir olunca? Babamdan kalan tarlalarım arsa mı oldu? Ne oldu o günkü değeri 10 liraydı bu gün yine 10 lira. Bizi kandırdılar. Bütün şehir adı altında bizim suyumuzu büyükşehire gönderdiler Yusuf Ziya`ya gitti . Halimizi elimizden aldılar bütün şehir adı altında Yusuf Ziya`ta gitti. Otogarımız vardı, Bafra`ya 3 kuruş para kalıyordu onu da aldı götürdü Yusuf Ziya`ya verdi. Sevgili başkanım, belediye başkanı mısın yoksa orada oturan bir adam mısın? Sana söylüyorum buradan 3 ay daha kış uykusunda uyu ki Şevki Yılmaz geldiğinde oturamayacaksın orada. Seni oturtrmayacağım, buradan Bafra`ya söz veriyorum.

Yusuf Ziya Yılmaz`a geldiği takdirde, o padişahı da 7  Haziran`dan sonra indirmek boynumuzun borcu olsun.

Sevgili kardeşlerim sizleri bu soğukta çok tutmak istemiyorum. Bir kaç konuya daha değinip bırakacağım. Değerli kardeşlerim ben Bafra`da bu güne kadar bütün herkesi kucaklamaya çalıştım. CHP`li olmuş, olmamış hiç ayrım yapmadım. Bundan sonrada yapmamaya gayret göstereceğim. Aması var can candır, candan olacak. Bize sahip çıkanlara bizde sahip çıkacağız. Bugüne kadar yapmadık ama bundan sonra biraz daha itinalı davranacağız bu konuda.
Bizi ötekileştiremeyecekler. Biz cumhuriyetin sahibiyiz, Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Atatürk`ün kurduğu partinin neferleriyiz.. Bizi kimse indiremez, indiremeyecek.

Çok değerli arkadaşlarım, Milletvekili olursam, Allah nasip ederse, sizler desteklerseniz size sözünü veriyorum, Şevki Yılmaz çocukluğundan bu güne neyse  milletvekili rozetini taktığımda da aynısı olacak. Sizlere namus sözü veriyorum.

Sevgili kardeşlerim, değerli arkadaşlarım bunu söyleyemeden geçemeyeceğim sıram 1 olur, 2 olur, 7 olur çok fark etmez. Şevki Yılmaz bırak milletvekili olmasın ama Şevki Yılmaz Cumhuriyete sahip çıkacağının sözünü veriyor. Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmadan, Bafra Belediyesini almadan, Bafralı birini de milletvekili yapmadan ölmek bana haram olsun.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şevki Yılmaz Chp Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0