GÜNDEM

Sigorta Haftası İftar Programı İle Kutlandı

 
 77
Sigorta Haftası İftar Programı İle Kutlandı - Bafra TSO`ya kayıtlı sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Sigorta Acenteleri 29 Mayıs ”“ 4 Haziran tarihleri arasındaki Sigortacılık Haftasını İftar Programı ile kutladılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra TSO`ya kayıtlı sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Sigorta Acenteleri 29 Mayıs ”“ 4 Haziran tarihleri arasındaki Sigortacılık Haftasını İftar Programı ile kutladılar.

<p>12 Meslek Grubu Komite Başkanı Bayram Şen iftar programında günün anlam ve önemini hakkında şunları söyledi:</p> <p>”˜Sigortacılık haftası münasebetiyle gerçekleştirmiş olduğunuz iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sigortacılık Haftası münasebeti ile Sigortalı olmanın bilincinin tüm kesime yayılması sigortalı olmanın öneminin anlaşılması çok önemlidir. Burada sadece Sigorta Haftasının kutlanmasının yanı sıra Sigortacılık Sektöründe yaşanan gelişmeler ve Sigorta acentelerimizin yaşadıkları sorunları da konuşma fırsatımız oluşmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve Sigorta Haftamızı kutluyorum.”</p> <p>İftar davetine katılan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ise “Günümüz ekonomi ve sosyal hayatında çok önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörü, ülke ekonomisine sağladığı taze fon yaratma işlevinin yanında ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin belirlenmesinde de önemli bir gösterge olarak kabul edilmekte olup evimizi arabamızı, iş yerimizi, Üretim yaptığımız fabrikalarımızı, tarım ürünlerimizi ve en önemlisi çeşitli poliçeler ile sağlığımızı ve bizi koruma altına almaktadır. Gelecekte Kötü sürprizler ile karşı karşıya kalmadan önlem almamız bizi ve sevdiklerimizi bir nebze de olsun rahatlatacaktır. Birlik ve Beraberlik içerisinde böyle güzel bir etkinlik yaptıkları için ve bizi böyle güzel bir günde buluşturdukları için Sigorta Acentesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.</p> <p>Başar, son olarak “Bu duygu ve düşünce ile Sigortacılık Haftasını Kutlar, Sigortacılık Sektöründe faaliyet gösteren Acentelerimizi ve çalışanlarını tebrik ederim” dedi.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sigorta Haftası İftar Programı İle Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0