SAMSUN

Silahlı Kavganın Davası Başladı

 
 494
Silahlı Kavganın Davası Başladı - Samsun'da çıkan bir kavgada silahla ve bıçakla yaralama olayıyla ilgili 2'si tutuklu 3 kişinin yargılanmasına başlandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da çıkan bir kavgada silahla ve bıçakla yaralama olayıyla ilgili 2'si tutuklu 3 kişinin yargılanmasına başlandı

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Olgun Sokak'ta yaklaşık 3.5 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklı saldırıya uğrayan T.A.(42), yaralandı. T.A., kendisini bıçakla yaraladığını iddia ettiği Ç.K.'yi (21) sol göğsünden ve sol bacağından tabancayla vurarak yaraladı. Bu sırada Ç.K.'nin arkadaşı K.H.(21) de T.A.'yı sol bacağından yaraladı. Hastanede tedavisi tamamlanan T.A. ile K.H. tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Tutuklu bulunan K.H., T.A. ve tutuksuz bulunan Ç.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava bugün başladı. T.A. verdiği ifadede, "Kahvehanede oturuyordum. Ç.K. benden sigara ve bira parası istedi. Tartıştık. Bana bıçakla saldırıp yaraladı. Kahvehaneden dışarı çıktım. Silah sesleri duydum. Kimin ateş ettiğini görmedim. Ayağımdan yaralandım. Ç.K. ben yaralıyken tekrar gelip sol karın boşluğuma bıçakla vurdu. Ben de silahımı çıkartıp korunmak için Ç.'ye ateş ettim. Beni yaralayan Ç.K. ve K.H.'den şikayetçiyim" dedi.

K.H. ise, " Ç.K. arkadaşım olur. T.A. tabancayla Ç.K.'ye ateş etti. Daha sonra T.A. silahı bana çevirince ben de kendimi korumak için ateş ettim. T.A. ayağından vuruldu. Kesinlikle yaralamak veya öldürmek kastım yoktu" diye konuştu.

Mahkeme heyeti tutuksuz yargılanan ancak duruşmaya gelmeyen Ç.K.'nin ifadesinin alınması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Silahlı Kavganın Davası Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0