SAMSUN

Sinecek'ten Samsunspor'a Jest

 
 251
Sinecek'ten Samsunspor'a Jest - Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsunspor'un alt yapıya uzun süredir transfer etmek istediği Telekomsporlu 16 yaşındaki Ersin Uludoğan'ı tüm masraflarını karşılayarak kulübe hediye etti
Bafra Haber

 |  - Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsunspor'un alt yapıya uzun süredir transfer etmek istediği Telekomsporlu 16 yaşındaki Ersin Uludoğan'ı tüm masraflarını karşılayarak kulübe hediye etti

Telekomsporlu 16 yaşındaki Ersin Uludoğan, ligde oynadığı futbol ve Samsunspor hocalarının da takibi sonucu dikkatleri üzerine çekmişti. Bu nedenle Samsunspor Kulübü, Ersin Uludoğan'ı uzun süredir bünyesine katmak istemişti. Kulübü bu isteğine daha önce de takıma maddi anlamda destek veren Başkan Metin Sinecek yetişti.

Başkan Sinecek, genç yetenek için Telekomspor'a bonservis bedeli ödeyerek, bu oyuncuyu Samsunspor'a kazandırdı. Metin Sinecek, lisans çıkarılan sol bek oyuncusu Ersin Uludoğan'ı bugün kulübe getirdi ve alt yapıdan Sorumlu Başkan Vekili Mehmet Bank'a teslim etti.

Samsunspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Metin Sinecek, "Bu kulüp hepimizin. Alt yapı ise kulübün ana damarıdır. Buradan çıkacak yıldız oyuncular Samsunspor'u ayakta tutacaktır. Samsunspor sevdalılarına sesleniyorum. Lütfen elinizden geldiğince Samsunspor'a sahip çıkalım" dedi.

Başkan Vekili Mehmet Bank ise Metin Sinecek'e teşekkür ederek, "Başkanımız her sezon bize elinden geldiğince yardım yapıyor. Bu zamana kadar malzeme ve ayni yardımdı. Ama şimdi bir ilki gerçekleştirdi. Hocalarımızın da izleyerek rapor verdiği genç yeteneği kulübümüze kazandırdı. Camia olarak başkanımız Sinecek'e ve genç oyuncuyu yetiştirip transferinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Telekomspor ailesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sinecek'ten Samsunspor'a Jest içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0