GÜNDEM

Sinop Valisinden Kaya Aşcı'ya Övgü

 
 901
Sinop Valisinden Kaya Aşcı'ya Övgü - Eyüp Feshane`de düzenlenen Sinop Günleri kutlama etkinliklerine Katılan kısa adı Samkon olan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İş adamı Kaya Aşçı kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı.
Bafra Haber

 |  - Eyüp Feshane`de düzenlenen Sinop Günleri kutlama etkinliklerine Katılan kısa adı Samkon olan Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İş adamı Kaya Aşçı kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Sinop Valiliğinin standını ziyaret eden Samkon Genel Başkanı Kaya Aşcı`ya Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER yöresel ürünlerden ikram ederek ağırladı. 

Geçtiğimiz aylarda Merhum Babaları Şevket Aşçı adına yaptırdıkları 19 Mayıs Üniversitesine bağlı Turizm Fakültesi hakkında bilgiler veren Kaya Aşçı Eğitime verdiği desteği anlattı.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Sinop'un Turizm Şehri olduğunu bir kez daha anlatırken "Şevket Aşçı Turizm Fakültesi gibi bir okullarının olması için sizin gibi değerli iş adamlarına çok ihtiyacımız var. Bafra sizin kıymetinizi bilmeli Sinop ili olarak yatırım amaçlı İş adamlarına kapılarımız sonuna kadar açıktır." dedi.

AHMET MAVI/İSTANBUL

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sinop Valisinden Kaya Aşcı'ya Övgü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0