SPOR

Sinopspor Ve Zonguldaksporlu Futbolcular Bafra`da

 
 330
Sinopspor Ve Zonguldaksporlu Futbolcular Bafra`da - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Daha önce Trabzonspor U 21 oyuncusu Mert Nuri Keskin`den sonra şimdi de Sinopspor ve Zonguldaksporlu futbolcular da Bafra`da idman yapıyorlar.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Daha önce Trabzonspor U 21 oyuncusu Mert Nuri Keskin`den sonra şimdi de Sinopspor ve Zonguldaksporlu futbolcular da Bafra`da idman yapıyorlar.

Bu futbolculardan birisi de aslen Bafralı ve Kızılırmakspor Antrenörü Galip Es`in oğlu Mustafa Es. Sinop Ayancık Belediyespor futbolcusu Mustafa Es, takımının yeni sezon öncesi idman ve antrenmanlarını Bafra Yan Çim Saha`da yapıyor.

Mustafa Es, konuyla ilgili şunları söyledi:

"18-05-1990 Bafra doğumluyum. Şu an Sinop Ayancık Belediyespor`un futbolcusuyum. Burada da şu an sezon başına ön hazırlık olarak birkaç arkadaşımla beraber çalışıyoruz.

Ayancık Belediyespor`da 4. sezonum. Kızılırmakspor`dan önce Bafra Tekelspor`da oynamıştım. Galip Es ve Halis Es antrenörlerimizi yaptılar. Ayrıca Galip Es babam benim.

Çalışmalardan memnunuz. Bayramdan sonra kamp başlayacak. Bu sezon iddialıyız. Genç ve dinamik bir takım oluşturuyoruz. Sezon başı iyi hazırlanıp sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Zaten ondan önce de Türkiye Kupası maçı var 31 Ağustos`ta.

Öncelikli hedefimiz kupa maçı zaten. Ondan sonra lige gireceğiz."

Bafralı ve Sinop Ayancık Belediyespor`da ter döken futbolcu Mustafa Es bu şekilde konuşurken bir diğer Bafralı ve Zonguldak Kömürsporlu futbolcu Ercan Coşkun ise şunları söyledi:

" Ben Bafralıyım. Bafra Tekelspor`da oynadım alt yapısında. Daha sonra Bafra Kızılırmakspor kuruldu. Hocalarım Galip Es ve Halis Es idi. 10 yıl sonra Samsunspor`a transfer oldum 4 yıl orada oynadıktan sonra Zonguldak Kömürspor`a transfer oldum. Bu yıl şampiyon olarak 2. Lig`e çıktık. Play-off`larda başarılı olup 2. Lig`e yükseldik.

Vücudumuzu bozmamak için burada antrenman yapıyoruz. Oradaki ( Zonguldak Kömürspor ) hocalarımız vücudunuzu bozmayın, boş işlerle uğraşmayın dediler. Çalışmalardan memnunuz.

Galip ve Halis Es hocalarımızdan Allah razı olsun. Onlar sayesinde, açtılar bize kapılarını idman yapıyoruz. Zonguldak Kömürspor`da sol bek mevkiinde oynuyorum. "

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sinopspor Ve Zonguldaksporlu Futbolcular Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0