ULUSAL

Şırnak'ta Teröristler Vatandaşların Evlerini Kullanılmaz Hale Getirdi

 
 54
Şırnak'ta Teröristler VatandaşlarınEvlerini Kullanılmaz Hale Getirdi - Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak'ta teröristler vatandaşların evlerine zarar vererek kullanılmaz hale getirdi.
Bafra Haber

 |  - Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak'ta teröristler vatandaşların evlerine zarar vererek kullanılmaz hale getirdi.

Şırnak il merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik icra edilen operasyonlara yoğun olarak kararlılıkla devam edilmekte. Güvenlik güçleri tarafından paylaşılan görüntülerde icra edilen operasyonlar kapsamında evlerde yapılan aramalarda teröristlerin Şırnaklı vatandaşların evlerine verdikleri zararlar açıkça görülmekte. Hainler, vatandaşların evlerini kendi barınma yerleri haline dönüştürürken evlerin zeminlerini sığınaklar yapabilmek için kazdıkları, evlerin duvarlarını ise geçiş koridorları yapabilmek için yıktıkları dikkat çekmekte. Evde teröristlerin el yapımı patlayıcı yapımında kullandığı çok miktarda çivi, tüp gibi malzeme de ele geçirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şırnak'ta Teröristler Vatandaşların Evlerini Kullanılmaz Hale Getirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0