GÜNDEM

Şok Kaldırım

 
 317
Şok Kaldırım - Samsun`un Bafra ilçesinde bir ulusal market, denetimsizliği fırsat bilerek kaldırımın yarısından fazlasını işgal etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde bir ulusal market, denetimsizliği fırsat bilerek kaldırımın yarısından fazlasını işgal etti.

19 Mayıs Caddesi, Diş Hastanesi karşısındaki, ulusal bir market, 2 metre genişliğindeki kaldırımın 130 santimetresini manav tezgahı ile işgal ederek vatandaşlara geçmesi için 70 santimetrelik bir yere bıraktı.

Ulusal marketin düşüncesizliği, Samsun Büyükşehir Belediyesinin denetimsizliği sonucu vatandaşlar, market önünden geçerken ya tek sıra oluyor ya da yoldan aşağı inmek zorunda kalıyor. Engelli araçları ise geçmek de daha da zorlanıyor.
Marketin, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde oluyor olması ise denetimsizliğin boyutlarını ortaya koyuyor.
Vatandaşlar, Bafra`da gelişigüzel açılan ve kaldırımları işgal eden manavlardan bıkmışken, bunlara bir de sözde modern manavlar ekleniyor.
Denetimsizlik sonrası, bazı manav ve marketler de fotoğraflarda gördüğünüz gibi, makul bir işgalin ötesine geçip, vatandaşlara adeta yola in ya da tek sıra geç demek istiyor.

Bafra Haber`e ihbarda bulunan sorumlu bir vatandaş, Kaldırımın yarısından fazlasını işgal eden marketi kınarken bunları denetlemeyen Büyükşehir`i de görevini yapmamakla suçladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şok Kaldırım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0