GÜNDEM

"Sokak Köpekleri Bal İle Betty" Filmi Pek Yakında Sinemalarda

 
 82
"Sokak Köpekleri Bal İleBetty" Filmi Pek Yakında Sinemalarda - Ağustos ayında ilçemizde çekimleri tamamlanan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi çok yakında sinemalarda vizyona girecek.
Bafra Haber

 |  - Ağustos ayında ilçemizde çekimleri tamamlanan "Sokak Köpekleri Bal ile Betty" filmi çok yakında sinemalarda vizyona girecek.

İlçemizin tanıtımına büyük katkıları olacağını düşündüğümüz sinema filminin geldiği son durumu, gala ve vizyon tarihleri konusu ile ilgili olarak bir dizi ziyaretlerde bulunuldu. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve filmin yönetmeni Fedai Çakır, Samsun`da yayın yapan Aks Tv`de canlı yayın programına katılıp, film hakkında söyleşi yaptılar. 

Daha sonra Samsun Valisi İbrahim Şahin ziyaret edilip gala ve vizyon tarihleri hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Öte yandan İl Kültür ve Turizm Müdiresi Yüksel Ünal hanımefendi de ziyaret edilip film hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. 

Ziyaretlerde teaser film izletilip afiş çalışmaları gösterildi. Bu görüşmelerde çok olumlu görüşler alındı. 

Üç yerde gala yapılmasının planlandığı, bu yerlerin Viyana, İstanbul ve Samsun olacağı açıklandı. Film ekibi tarafından yakın bir tarihte de teaser ve afişlerin kamuoyunun beğenisine sunulacağı ve gala tarihlerinin açıklanacağı bildirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "Sokak Köpekleri Bal İle Betty" Filmi Pek Yakında Sinemalarda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0