SPOR

Son Maçlarına Çıkıyorlar

 
 2036
Son Maçlarına Çıkıyorlar - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, ilk devrenin son maçında Bartınspor`u misafir edecek.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor, ilk devrenin son maçında Bartınspor`u misafir edecek.

Geçtiğimiz haftalarda galibiyet yaşatamayan 1930 Bafraspor, 16 puanla lig 7.si olan Bartınspor ile Pazar günü saat 13.30`da Bafra Şehir Stadyumunda karşılaşacak.

 

Son maçında Güzelorduspor`a 2-0 yenilen Bafraspor`un puana ihtiyacı olduğunu söyleyen 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Şevki Ekşi, "Kulübümüzün puana ihtiyacı var. Biz takım olarak 3 puanı alarak Bafraspor`u rahatlatmak ve taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Galibiyet yaşayalı uzun bir süre oldu. Biz bu devreyi galibiyetle kapatıp 2. devreye hızlı ve emin adımlarla başlamak istiyoruz. Pazar günü oynanacak olan maçımızda taraftarlarımızı tribünlerde görmek ve onlara galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Tüm Bafralıları mücadelemize ortak olmaya davet ediyoruz."  dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Son Maçlarına Çıkıyorlar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0