SAMSUN

Sözeri: "Süper Lig Ayarında Bir Mücadele Oldu"

 
 456
Sözeri: "Süper Lig Ayarında Bir Mücadele Oldu" - Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Süper Lig ayarında bir mücadele oldu
Bafra Haber

 |  - Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Süper Lig ayarında bir mücadele oldu

Kazanan taraf biz olduk" dedi.

Giresunspor ligin 13. haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Samsunspor deplasmanından 2-0'lık sonuçla 3 puanla dönen Giresunspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maç sonu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"SÜPER LİG AYARINDA BİR MÜCADELE OLDU"

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Güzel bir atmosferdi. Güzel şartlarda, iki takımın güzel mücadelesi sonucunda kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün Süper Lig ayarında bir mücadele oldu diyebilirim. Doğru futbol oynadığımızı düşünüyorum. Rakibimize duran top haricinde çok pozisyon vermediğimizi gördük. Bunun çalışmasını daha önceden yapmıştık zaten. Giresunspor olarak güzel bir yoldayız. Oyuncularım ve biz bir hedef koyduk. Her maça, maç maç hazırlanıyoruz. Final gözüyle hazırlanıyoruz ki son 4 galibiyetimizin bu ligin iddialı takımlarına karşı olması bizim için daha anlamlı. Bu maçın keyfini hep beraber 1 gün yaşayıp, ondan sonra unutup, Boluspor gibi çok koşan ve mücadele eden bir rakiple haftaya oynayacağız. O maça hazırlanacağız. Bu güzel yolda güzel hedeflere koşmak için Boluspor maçı da bizim için kazanılması gereken bir maçtır" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sözeri: "Süper Lig Ayarında Bir Mücadele Oldu" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0