GÜNDEM

Spor Bakanı Kılıç`tan Görme Engelliler Derneğine Bilgisayar

 
 694
Spor Bakanı Kılıç`tanGörme Engelliler Derneğine Bilgisayar - Genlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra Görme Engelliler Derneğine bir bilgisayar bağışında bulundu.
Bafra Haber

 |  - Genlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra Görme Engelliler Derneğine bir bilgisayar bağışında bulundu.

Bilgisayar, derneğin Bafra Eski Devlet Hastanesi karşısındaki dernek hizmet binasında; Bafra İlçe ve Spor Müdürü Osman Şenocak tarafından teslim edildi. Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih Uyanık ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bilgisayar teslim töreniyle ilgili dernek başkanı Fatih Uyanık şöyle dedi:

"Öncelikle Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve İlçe Spor Müdürümüz Osman Şenocak beyefendilere teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde bir bilgisayarımız oldu. Büyük bir eksiklikti bizim için. Biliyorsunuz; günümüzün vazgeçilmez araçlarından bir tanesi, her türlü iletişimde kullandığımız bir araç. Derneğimizin de çok ihtiyacı vardı. Dediğim gibi Bakan`ımızla beraber Müdür Bey sağ olsunlar karşıladılar. Onlara teşekkürü borç biliyoruz. Bunun yanında sn. Osman Şenocak müdürümüzden; Bafra`mıza yeni yapılan spor tesisleri için taleplerde bulunduk. Tesislerden Görme Engellilerin kullanabileceği bir adet salonu kendisi bizlere tavsiye etti. Bir de yüzme havuzu ayarlayacak kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni spor tesislerinden bir odayı bizler tahsis edeceğinin müjdesini de verdi. Sağ olsunlar. Salonlardan çeşitli oyunlar ve sportif faaliyetlerde bulunmayı ve bu şekilde istifade etmeyi düşünüyoruz."

Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak ise yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Sevgili gençlerle(Engelliler)bir araya geldik. Sn. Spor Bakanı`mız Akif Çağatay Kılıç beyefendinin bize göndermiş olduğu bilgisayarı arkadaşlarımızın talepleri üzerine gönderdiler sağ olsunlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri mahcup etmediler, unutmadılar. Bilgisayarımızı biz de Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Fatih beye teslim etmiş bulunuyoruz. İnşallah kendiişlerinde güzelce, şekilli bir biçimde kullanırlar. Hayırlara vesile olsun. Bundan sonra yapabileceğimiz taleplerini de sorduk. Elimizden ne gelirse; inşallah Bakanlık olarak cevap vermeye çalışacağız. Teşekkür ederiz."

Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak ayrıca Bafra Belediyesi ile Bafra Kaymakamlığı`na talepte bulunmaları halinde İşitme Engelliler için tahsis edilen aracın haftada bir gün de Bafra Görme Engelliler için kullanılmasının mümkün olabileceğini, Devlet`in bu imkânlarının bu şekildeki derneklerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Spor Bakanı Kılıç`tan Görme Engelliler Derneğine Bilgisayar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0