GÜNDEM

Spor Bakanı Ve Av. Kiraz'a Şiir Kitabı

 
 736
Spor Bakanı Ve Av. Kiraz'a Şiir Kitabı - Bafralı şair, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin, Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin açılış gününde Bafra'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Dilek Kiraz'a "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı ilk şiir kitabını armağan etti.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şair, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin, Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin açılış gününde Bafra'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Dilek Kiraz'a "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı ilk şiir kitabını armağan etti.

Fakültenin açılışında yaşanan telaş, heyecan ve koşuşturma nedeniyle, Bafralı şair, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay Zerrin'in, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a verdiği şiir kitabını alan Kılıç, kitabı daha sonra kendisine vermesi için kitabı danışmanına teslim etti.

İstanbul Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Dilek Kiraz'a da şiir kitabını veren Oktay Zerrin'e teşekkür eden Kiraz, kendisini bu başarısı nedeniyle kutladı.

Oktay Zerrin, yaşanan telaş ve koşuşturma nedeniyle Bafra Belediye Başkanı ile Turizm Fakültesini Bafra'ya yaptıran işadamı Kaya Aşcı'ya ise kitabını ulaştıramadı.

Haber Merkezi-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Spor Bakanı Ve Av. Kiraz'a Şiir Kitabı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0