SİYASET

Suat Kılıç Baba Ocağında Partililerle Buluştu

 
 296
Suat Kılıç Baba Ocağında Partililerle Buluştu - 61.Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç baba Ocağı 19 Mayıs ve Bafra Ak Parti İlçe teşkilatları ile kahvaltıda buluştu.
Bafra Haber

 |  - 61.Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç baba Ocağı 19 Mayıs ve Bafra Ak Parti İlçe teşkilatları ile kahvaltıda buluştu.

Dünya Gelişirken Siz gelişmezseniz geride kalırsınız.

Suat kılıç konuşmasında; Allah rızası için bir işi yapıyorsak, gece-gündüz koşturmak dağ bayır dolaşmak ramazanda oruç tutmak gibi, normal günde namaza gidip gelmek insana böyle bir ibadet huzuru verir. Bu zamana 12 yıl 7 ay milletvekilliği süresince bu şuur içinde çalıştık. O sayede buralarda olduk.

Bafra ve 19 Mayıs İlçelerimiz İl düzeyinde yatırım aldı. Hamdolsun Türkiye nerelerden nereye geldi. Bundan sonra biraz daha demokrasiyi geliştirmeye, çocuklarımızı daha iyi bir eğitim seviyesine çıkartmalıyız.

19 Mayıs`a şuan baktığımızda İmam Hatip Lisemizin kaba inşaatı bitmek üzere, 24 derslikli lisemiz, 24 derslikli Anadolu lisemiz ve diğer ilköğretim okullarımız gibi birçok okulu ilçemize kazandırdık. Üniversitemiz, Meslek Yüksek Okullarımızı kazandırdık. 400Kişilik öğrenci yurdumuzu da tamamladık. Bir tek eksiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzdu, Onunda parası hazır, yeri hazır, bu yakın zamanlarda ihalesi yapılacak.

Bafra`da stadyum, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, hastanesi, gençlik merkezi, toplu konutları saymakla bitmez, Fakültemiz aynı şekilde, meslek yüksek okullarımız, öğrenci yurtlarımız.

Bu saatten sonra bu işlerin reklamında değiliz, artık birbirimize sahip çıkma birbirimizi hayırla yaad etme zamanı. Her iki ilçemizin de çok değerli ilçe teşkilatları var. Vefalı ve çalışkan, bunu bugün için değil 3 Kasım 2002`den, temayül yoklamalarından beri bu teşkilatlarla bu yolu beraber yürüdük.

Şu anda hem Bafra`da hem 19 Mayıs`da çok çalışkan teşkilatımız var, kadın kolları ve gençlik kollarımız var, Her iki ilçemizde çalışkan Belediye Başkanlarımız var, hem halk ile diyalogları sağlam, sevecen, sıcak hemde proje takipleri sağlıklı ve koordineli. Her zaman arkalarında duracağız.

Çok Söz Değil, Çok İş Lazım

Kılıç: "Kişi O`dur kişi koya ardında eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Mesele bu. Eser bırakırsan ardından hayırla yaad edilirsin, eser bırakmazsan yerinde yeller eser.

Harmanda izi olmayanın harmanda yüzü olmaz, çalışacağız."dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Suat Kılıç Baba Ocağında Partililerle Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0