SİYASET

Suat Kılıç: Ha Pkk Terörü Ha İşid Terörü, Bunların Arasında Hiç Bir Fark Yok

 
 1471
Suat Kılıç: Ha Pkk Terörü Ha İşidTerörü, Bunların Arasında Hiç Bir Fark Yok - AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Ha PKK terörü ha İşid terörü, bunların arasında hiç bir fark yok."     dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Ha PKK terörü ha İşid terörü, bunların arasında hiç bir fark yok."     dedi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Organik Pazar Açılışı için geldiği Bafra`da açıklamalarda bulundu.

 Teröristin iyisi kötüsü olmaz. Terörist canidir, katildir, kötüdür, suçludur ve mücadele edilecektir ifadelerinde bulunan Suat Kılıç açıklamalarına şöyle devam etti:

Değerli kardeşlerim 81 vilayette 77 milyon insan Türkiye Cumhuriyeti devletinin her birimiz temel taşıyız, direğiyiz, temeliyiz, çatısıyız, canıyız, ciğeriyiz.

Son dönemde Türkiye üzerinde oynanan oyunlar var, bunun bizler farkındayız, sizlerde farkındasınız.

Terörün iyisi kötüsü olmaz. Teröristin de iyisi kötüsü olmaz. Terörist çıkış kaynağı ne olursa olsun, neye hizmet ediyor olursa olsun, teröristtir, canidir, katildir, kötüdür, suçludur ve mücadele edilecektir.

 Ha PKK terörü ha İşid terörü, bunların arasında hiç bir fark yok. Devletimiz, hükümetimiz, milletimiz bütün bunlar karşısında, can siper hane mücadelesine devam edecek. Yine değişik zamanlarda değişik yerlerde yaşanan bir takım gelişmeler var, Kafanız karışabilir. Ama kafanız karışmasın, duygularınızda karışmasın, içiniz kararmasın, yüreğinizi hüzün kaplamasın.

Biz yolun başından itibaren şunu söylüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olarak bu yola devam edecek ve bu devletin Türkçe dışında resmi dili yok, bu devletin Türkçe dışında eğitim dili de yok.

O nedenle iyi niyetimizi istismar etmek isteyenler kim olursa olsun, sayıları ne olursa olsun, niyetleri ne kadar bozuk olursa olsun biz iyi niyetle milletimizin birliğini temsil etmeye devam edeceğiz. İyi niyetle milletimizin birliğini temsil ederken de  hiç kimsenin hain emellerine safça teslim olmayacağız. Bu kadar net bu kadar açık bu kadar berrak. Anaların duası  dedelerin ninelerin duası üzerimizde,  hayırlı evlatları yetiştiren anne babaların gayreti biliyoruz ki bizimle bu bayram günü nice güzel bayramların habercisi olsun.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Suat Kılıç: Ha Pkk Terörü Ha İşid Terörü, Bunların Arasında Hiç Bir Fark Yok içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0