GÜNDEM

ÖRNEK KÖYE ÖRNEK İLGİ

 
 72
ÖRNEK KÖYE ÖRNEK İLGİ - TEMA Vakfı'nın Türkiye'de örnek köy olarak belirlediği Samsun'un Bafra ilçesinin Karaburç köyünde düzenlenen eğitim toplantısı büyük ilgi görüyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - TEMA Vakfı'nın Türkiye'de örnek köy olarak belirlediği Samsun'un Bafra ilçesinin Karaburç köyünde düzenlenen eğitim toplantısı büyük ilgi görüyor.

TEMA Vakfı'nın Türkiye'de örnek köy olarak belirlediği Samsun'un Bafra ilçesinin Karaburç köyünde düzenlenen eğitim toplantısı büyük ilgi görüyor. TEMA Vakfı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sorumlusu Nihat Alparslan, Cumhuriyet'in 75. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Orman Bakanlığı'nın işbirliği ile başlatılan meşe palamudu ekim kampanyasına büyük ilgi olduğunu açıkladı. '10 Milyar Meşe Toprakla Buluşuyor' sloganıyla başlatılan kampanyaya büyük ilgi olduğunu açıklayan Nihat Alparslan, "TEMA Samsun'da ilklere imza atıyor. Türkiye'de örnek köy olarak belirlediğimiz Bafra'nın Karaburç köyünde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Çiftçiler tarım, çevre ve üretim konusunda bilgilendiriliyor. Başlatılan ağaç dikme kampanyasının ilk dikimlerini bu köyde uygulayacağız." dedi. Düzenlenen eğitim toplantısında kısa bir konuşma yapan TEMA Vakfı Orta Karadeniz Temsilcisi Prof. Coşkun Köycü, bütün Türkiye'de meraların kurtarılıp ot veriminin artışının sağlanması gerektiğini belirterek, uzman kişilerin örnerilerine kulak verilmesini istedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • ÖRNEK KÖYE ÖRNEK İLGİ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0