SİYASET

Süleymanoğlu: İl Disiplin Kuruluna Tedbiri Biz Kaldırttık

 
 1767
Süleymanoğlu: İl DisiplinKuruluna Tedbiri Biz Kaldırttık - Yalçın Köse- Bafra Haber /  MHP Bafra İlçe Başkan Adayı İsmail Süleymanoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar`ın tedbir kararını kaldırmak için müracaat ettiklerini söyledi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / MHP Bafra İlçe Başkan Adayı İsmail Süleymanoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar`ın tedbir kararını kaldırmak için müracaat ettiklerini söyledi.

MHP Bafra İlçe Başkan Adayı İsmail Süleymanoğlu ve yönetimi Bafra Öğretmenevinde basın mensupları ile buluşarak açıklamalarda bulundu.

İsmail Süleymanoğlu konuşmasında, "İl Disiplin Kurulu toplantısı vardı. İl Disiplin Kuruluna "Siz bu adamın tedbirini kaldırın. Bırakın seçime girsin çıkalım orada yiğitçe mücadele edelim."    dedik.

Çünkü bu yöntem böyle devam ederse yeniden seçim olmayacaktı. Biz bu kadro ben ve arkadaşlarım bu kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılması için o gün nasıl mücadele etmişsek yarın da aynı şekilde mücadele edeceğiz.

O gün hepiniz gördünüz ki işin müsebbibi biz değildik. O kongreyi bozan, yapılmamasına sebep olan biz değildik. Bunu yapanlar yarın o kongreye nasıl gelecekler bilmiyorum ama bizim gayemiz her türlü menfi, her tülü bize yapılan haksızlığa rağmen orada mücadele edeceğiz."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Süleymanoğlu: İl Disiplin Kuruluna Tedbiri Biz Kaldırttık içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0