GÜNDEM

Tarihi Alibey Çeşmesini Aydınlattı

 
 150
Tarihi Alibey Çeşmesini Aydınlattı - Civatavni / İronik Haber- Gazetemizi arayan Hulki Abajur isimli sorumlu bir vatandaş sık sık önünden geçtiği Cumhuriyet Meydanındaki Tarihi Alibey Çeşmesinin geceleri aydınlatılmadığını görünce bu sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye çalıştı.
Bafra Haber

 |  - Civatavni / İronik Haber- Gazetemizi arayan Hulki Abajur isimli sorumlu bir vatandaş sık sık önünden geçtiği Cumhuriyet Meydanındaki Tarihi Alibey Çeşmesinin geceleri aydınlatılmadığını görünce bu sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye çalıştı.

Abajur, yanında bulundurduğu büyükçe bir projektörle, geceleri meydanda bulunan Tarihi Alibey Çeşmesini aydınlattı. 
Bu işlem şu anda kısmen başarılı olduysa da esas amacının farkındalık yaratarak hem yetkililerin hem de vatandaşın dikkatini buraya çekmek olduğunu beyan etti ve şunları söyledi: "Vallahi ayıp oluyor, nasıl bir vurdumduymazlıktır bu mantığım almıyor. Bir şeyi restore ediyorsunuz iyi güzel ama bunun devamını getirin. Bu tarihi eserin geceleri soft bir ışıkla aydınlatılması zor bir şey mi? Temizlik çöp v.s olsa her şeyi yetkililerden beklemeyin derim. Fakat bu öyle bir şey değil. Tek başıma koskoca projektörü her akşam taşı, kablo çek, elektrik parası filan bir yere kadar. Vatandaştan bir isteğim olacak. Tarihi eserlerimize saygılı olsunlar. Tarihi eserlere saygılı olanların çevreye de, o çevrede yaşayan insana da saygısı oluyor. Lafı uzatmak istemiyorum inşallah gereği yapılır."

NOT: Bu haber kara-mizah amaçlı yapılmıştır. Gerçekle hiçbir alakası yoktur, tamamen hayal ürünüdür. Fakat gerçek bir konuya dikkat çekip farkındalık yaratmak için hazırlanmıştır. Saygılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tarihi Alibey Çeşmesini Aydınlattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0