SAMSUN

Taşçı'nın 'Ortak Akıl' Formülü

 
 273
Taşçı'nın 'Ortak Akıl' Formülü - Taflan Merkez Mahallesi'nde 3 mahallenin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halkımıza önceliklerini soruyor, ortak akıl doğrultusunda bu öncelikler ışığında hizmet veriyoruz" dedi
Bafra Haber

 |  - Taflan Merkez Mahallesi'nde 3 mahallenin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halkımıza önceliklerini soruyor, ortak akıl doğrultusunda bu öncelikler ışığında hizmet veriyoruz" dedi

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen iftar buluşmaları kapsamında düzenlenen iftar yemeğine Taflan Merkez, Taflan Cami ve Taflan Yalı Mahallelerinin sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları da katıldı.

"ATILMASI ZOR ADIMLAR ATTIK"

İftar öncesi, buluşmaya katılım sağlayan vatandaşların masalarını gezerek sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özellikle yaşlı ve çocuklarla yakından ilgilendi. İftar sonrası yaptığı konuşmada görev sürecine dair değerlendirmede bulunan Başkan Taşçı, "Sizlerin desteği belediye başkanı olduğum günden bugüne 15 ay geçti. Bu ilk 15 ayı gerçekten dolu dolu geçirdik. İlçemizdeki tüm sorunları çözdük, sorunları ortadan kaldırdık diyemeyiz ama gerçekten atılması zor adımları atarak önemli bir mesafe kat ettik. Yerel yönetimler anlamında artık yüzü gülen bir Atakum halkı var. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"SORUNLARIN ÜZERİNE GİTTİM"

Atakum ilçesinde göreve gelmeden önce eksik organların tespitini yaptığını ve bu anlamda göreve gelir gelmez kolları sıvadığını ifade eden Başkan Taşçı, "İlçeyi tanıyor, biliyor ve burada yaşıyor olmam benim için avantaj oldu. Öyle ki başkan olmadan önce sorunların büyük bir kısmını tespit etmiştim. Göreve gelir gelmez de bu sorunların üzerine gittim. İlçemizi bir insan vücudu olarak değerlendirecek olursak, eksik organlarının olduğu herkesçe malumdu. Bu eksik organların tamamlanması için girişimlerde bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Yol ve kaldırım yapmakla yetinmiyoruz. Halkımıza 'öncelik' soruyoruz. Bu öncelikler doğrultusunda geleceğe yön veriyoruz" diye konuştu.

"BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLDUK"

Atakum ilçesinde ciddi bir değişim süreci yaşandığını ifade eden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, "Artık şehrimizin farklı ilçelerinde yaşayan insanlarımız Atakum ilçesine taşınmak için fırsat kolluyor. Sadece şehrimizin değil, bölgemizin de cazibe merkezi haline gelen ilçemizde belediyecilik adına güzel işler başarılıyor. Bu başarının mimarı şüphesiz ki kendisini hizmete adamış olan Başkan Taşçı'dır. Bu hızla çok da uzun sürmeyecek şekilde ilçemiz hedeflerine ulaşacak, Türkiye'nin hayranlık duyduğu, yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği bir ilçe haline gelecek" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşçı'nın 'Ortak Akıl' Formülü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0