BAFRA BELEDİYESİ

Taşova Heyeti İlçemizi Ziyaret Etti

 
 160
Taşova Heyeti İlçemizi Ziyaret Etti - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Tarım Müdürü Mustafa Okur, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Hayati Özkan ve Ziraat Mühendisi Sabri Şenel Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

 Kaymakam Kurnaz, Bafra`yı ziyaret ederek OSB ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını belirterek, "Bafra Kaymakamı Sayın Halis Arslan`ı ve Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin`i makamlarında ziyaret ettik." Dedi

 Başkan Şahin ise "Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. İlçemizde Türkiye`de üçüncü olarak kurulacak olan Sera OSB hakkında Taşova`dan gelen misafirlerimizle istişarelerde bulunduk. Kendileri de Amasya Taşova`ya böyle bir girişimde bulunmak istiyorlar. Muvaffak olmaları dileği ile ziyaretlerinden dolayı bizleri mutlu ettiklerini ifade etmek istiyorum." Dedi.

 Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken ilçeleri tanıtıcı yerel hediyeler verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taşova Heyeti İlçemizi Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0