GÜNDEM

SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE İTALYA VE PKK'YI TEL'İN MİTİNGİ

 
 155
SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE İTALYAVE PKK'YI TEL'İN MİTİNGİ - Türkiye'yi yıllardır kan gölüne çeviren ve 30 bin insanımızın katili olarak aranırken İtalya'da yakalanan Abdullah Öcalan konusunda İtalyan hükümetinin sergilediği iki yüzlü politikaya gösterilen tepkiler artarak devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Türkiye'yi yıllardır kan gölüne çeviren ve 30 bin insanımızın katili olarak aranırken İtalya'da yakalanan Abdullah Öcalan konusunda İtalyan hükümetinin sergilediği iki yüzlü politikaya gösterilen tepkiler artarak devam ediyor.

Samsun'un Bafra ilçesinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından birlikte organize edilen 'İtalya'yı ve PKK'yı telin mitingine katılan birlerce vatandaşın teröre karşı duyduğu öfke, yeri göğü adeta inletti. Alparslan Türkeş Parkı'nın bulunduğu yerde toplanarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyen vatandaşlar, 'Kahrolsun PKK', 'İtalya şaşırma, sabrımızı taşırma', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde sloganlar atarak, teröre lanet yağdırdılar. Yürüyüş ve mitinge binlerce Bafralı'nın yanısıra, Samsun Valisi Metin İlyas Aksoy, Bafra Kaymakamı Hayati Soylu, Belediye Başkanı Hasan Aslan, Kolay Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, İkizpınar Belediye Başkanı Ufuk Saral, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Koparan, Çetinkaya Belediye Başkanı Sefer Uyanık ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla doldurdukları Cumhuriyet Meydanı'nda İtalya ve Apo aleyhinde uzun süre sloganlar atan vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudular. Burada toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu, terörün evrensel bir suç olduğunu hatırlatarak, "Türkiye'yi kan gölüne çeviren Apo ve kendisine destek veren bütün ülkeleri kınıyoruz. Türk milleti birlik ve beraberliğini muhafaza ettiği sürece altından kalkamayacağı mesele yoktur. Eli kanlı katilin en yakın zamanda hak ettiği cezayı bulacağına inanıyoruz" dedi. Vatandaşlar, miting sonrasında sessizce dağıldılar.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • SAMSUN'UN BAFRA İLÇESİNDE İTALYA VE PKK'YI TEL'İN MİTİNGİ içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0