SAMSUN

Tekkeköy'de Öğrenme Şenliği

 
 85
Tekkeköy'de Öğrenme Şenliği - Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tekkeköy Düğün Salonu'nda düzenlenen Öğrenme Şenliği'nde öğrenciler eğitim yılı içerisinde yaptıkları faaliyetleri sergiledi
Bafra Haber

 |  - Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tekkeköy Düğün Salonu'nda düzenlenen Öğrenme Şenliği'nde öğrenciler eğitim yılı içerisinde yaptıkları faaliyetleri sergiledi

Öğrenme Şenliği açılış törenine Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Kılıç, Garnizon Komutan Vekili, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ve daire amirleri katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Küçük açılış konuşmasını yaptı. Küçük, "Milli eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme stratejilerine uygun olarak özellikle hedef kitle olarak 25 70 yaş aralığındaki yetişkinlerin öğrenme isteklerini duru tutmak, öğrenmenin eğlenceli yanını öne çıkarmak amacıyla ilçemizde öğrenme şenliği düzenledik. Üç gün sürecek öğrenme şenliklerinde ilçemizdeki tüm okullarımız yapmış oldukları ürünleri sergilediler. Yine öğrencilerimiz birçok ürünün yapılmasını ziyaretçilere hem anlattılar hem de uygulattılar. Öğrenme şenliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Ardından 19 Mayıs Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterilerini sergiledi. Daha sonra protokol ve davetliler öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünleri gezdiler.

Öğrenme şenliğinin ikinci gününde şenlik alanını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tekkeköy'de Öğrenme Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0