GÜNDEM

Teller Koptu Vatandaş Ölüme Meydan Okudu

 
 3298
Teller Koptu Vatandaş Ölüme Meydan Okudu - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kopan elektrik telleri paniğe yol açarken kimi vatandaşta ölüme meydan okudu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kopan elektrik telleri paniğe yol açarken kimi vatandaşta ölüme meydan okudu.

Olay saat 15.30 sıralarında Tabakhane Mahallesi Tabakhane Camii yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre meydana gelen rüzgar sonucu cami bahçesinde bulunan ağaçların tellere vurması sonucu oluştu. Ağaçların tellere çarpmasıyla kopan teller cadde üzerinde paniğe neden olurken olay yerine gelen polis ekipleri ve  cevre sakinleri tarafından uyarılmasına rağmen bir çok vatandaş tehlikeyi göze alıp kopan tellerin yanından geçti.

Polis tarafından Yedaş`a bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Yedaş ekipleri olay yerinden elektrik akımını kesmek için ayrıldı.

Kopan teller sonucu yaralanan olamazken bir vatandaşın otomobili maddi zarar gördü.

Çevre sakinlerinden bir vatandaş daha öncede elektrik tellerinin koptuğu her hangi bir önlem alınmadığı ve bakım yapılmadığını belirtti. Vatandaşlar daha önce oluşan tel kopması ve trafo patlaması gibi nedenlerle televizyon, buzdolabı gibi elektronik ürünlerinin zarar gördüğünü yetkililerin bu konuda dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Teller Koptu Vatandaş Ölüme Meydan Okudu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0