GÜNDEM

Temizlik Nereden Gelecekti?

 
 135
Temizlik Nereden Gelecekti? - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş Büyük Park çocuk oyun alanının ve çevresinin çöplerle dolu olmasına ve temizlenmemesine tepkisini Bafra Habere fotoğraf göndererek gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş Büyük Park çocuk oyun alanının ve çevresinin çöplerle dolu olmasına ve temizlenmemesine tepkisini Bafra Habere fotoğraf göndererek gösterdi.

Asırlık Büyük Park çocuk oyun alanı ve  çevresinde yoğun şekilde oluşan çöpler ve bu çöplerin temizlenmemesine sorumlu bir vatandaş tepkisini fotoğraf çekip Bafra Habere göndererek gösterdi.

Sorumlu vatandaş tepkisini şu şekilde dile getirdi:
Bafra`nın çevre kirliliği herkesin malumu olduğu halde çekilmiş Büyük Park çocuk oyun alanı fotoğraflarında da göreceğiniz üzere Bafra her geçen gün kötüye gitmekte ve her yer çer-çöp dolmaktadır.

Belediye uyarılsa da durum değişmemektedir, zaten uyarmaya gerek var mıdır?
Eğer rutin işlerde dahi belediye aranarak iş yaptırılacaksa başkanın ve erkanın orada ne işi var denmez mi?

Her tarafımız çer-çöp dolmuş iken böyle  belediyeciliğe ve sonuçlarına katlanmak insan haysiyetine yakışmamaktadır.Bu kötü gidişatı da  ancak duyarlı vatandaşlar ve kurumların tepkisi düzeltebilir.  Son olarak şu hususu hatırlatmak isterim: Biz sade vatandaşları tepkisizlik ve neme lazımcılık;siz gazetecileri de suya sabuna dokunmamak ve kayırmacılık  tüketir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Temizlik Nereden Gelecekti? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0