BAFRA BELEDİYESİ

Teog`un Başarılı Okulu Evrenuşağı`ndan Başkan Şahin`e Beton Yol Teşekkürü

 
 206
Teog`un Başarılı Okulu Evrenuşağı`ndanBaşkan Şahin`e Beton Yol Teşekkürü - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Evrenuşağı Mahallesindeki beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Mahalle Muhtarı Erdoğan Akın da bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Evrenuşağı Mahallesindeki beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Mahalle Muhtarı Erdoğan Akın da bulundu.

Başkan Şahin, daha sonra Evrenuşağı Ortaokulu`nu ziyaret etti. Başkan Şahin`i Okul Müdürü Süleyman Kaplan karşıladı. Müdür Kaplan, çamur olan okul yollarının problemini beton yol çalışması ile çözüldüğünü ifade ederek öğrenciler ve öğretmenler adına Başkan Şahin`e teşekkür etti.  Başkan Şahin de Evrenuşağı Ortaokulu`nun TEOG sınavında gösterdiği üstün başarıları nedeni ile kendilerini tebrik etti. Daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, incelemelerden sonra şunları söyledi: “Her imkânı ve hava şartlarını değerlendirerek beton yol çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Evrenuşağı Mahallemizde muhtarımız, hemşerilerimiz, okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile beraber olduk. İlgilerine ve misafirperverliklerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam edecek.”

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Teog`un Başarılı Okulu Evrenuşağı`ndan Başkan Şahin`e Beton Yol Teşekkürü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0