SAMSUN

Terme İlçesi Sahiline Kavuşuyor

 
 93
Terme İlçesi Sahiline Kavuşuyor - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Terme Miliç Sahil Düzenleme Projesi'nde sona yaklaşıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Terme Miliç Sahil Düzenleme Projesi'nde sona yaklaşıldı

Terme'nin prestij projelerinden birisi olan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında içinde kafeteryaların, duş alanlarının, tuvaletlerin, büfelerin, mescidin, bisiklet, gezi ve taşıt yollarının bulunacağı tam bir sosyal tesis haline gelecek Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekanların başında gelecek.

ÇAM KOKUSU İÇİNDE DENİZ KEYFİ

Proje öncesinde bazı kaçak yapılaşmalar, bakımsızlık ve çevre kirliliği nedeniyle adeta izbelik bir alan olan ve Samsunluların gitmeye bile çekindikleri güzel sahil bu proje ile adeta yeniden doğacak. Projeyle Terme'nin çam ağaçlarıyla iç içe olan Miliç sahilinde bin 200 metrelik sahil şeridi düzenlenerek Terme halkının kullanımına açılacak. Alt yapı çalışmaları tamamlanan proje, aydınlatma sistemleri, peyzaj ve rekreasyon alanlarındaki çalışmalarda tamamlandıktan sonra Terme halkının hizmetine sunulacak. Proje, yıl sonuna kadar bitirilerek deniz sezonuna hazır hale getirilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Terme İlçesi Sahiline Kavuşuyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0