SAMSUN

Togar: "Ramazan, İftar Sofraları İle Özel Ve Güzeldir"

 
 444
Togar: "Ramazan, İftar Sofralarıİle Özel Ve Güzeldir" - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ramazan'ın, iftar sofraları ile özel ve güzel olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ramazan'ın, iftar sofraları ile özel ve güzel olduğunu söyledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan Şakir - Sevim Demirbağ çiftinin evine çat kapı giderek iftarda misafir oldu. Çat kapı ziyaretlerde ilgili açıklama yapan Başkan Hasan Togar, "İlçemizde çat kapı gittiğimiz evlerde birçok ailemizin iftar sofrasını, ekmeğini paylaşma imkanı bulduk. Vatandaşlarımız dertlerini, isteklerini, bizlerden taleplerini bire bir evlerinde dinleme fırsatı bulduk. Ramazan ayının manevi havası içerisinde ziyaret ettiğimiz ailelerle bağımız daha da kuvvetlendi. Tekkeköy elli bin vatandaşı ile birlik bütünlük içinde acısını, tatlısını birlikte derinden yaşayan büyük ailedir" dedi.

"REHBERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

Cumhurbaşkanı'nı örnek aldıklarını belirten Togar, şunları söyledi: "İnsanlarımızın gözünde hep siyasiler ve yöneticiler bizim evimize gelmez, kapımızı çalmaz görüşü hakim. Aile fertleri karşılarında bizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bizler partimizin kurucu genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alıyoruz. Yönetim anlayışından alçak gönüllülüğüne kadar tüm davranışları bizler için yol gösterici ve rehberdir. Halkı ile kopmayan onların acısını, tatlısını ve sofrasını paylaşan Cumhurbaşkanımıza yaraşır davranışlar ve hizmetler yapmak bizim en önemli misyonumuzdur."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Togar: "Ramazan, İftar Sofraları İle Özel Ve Güzeldir" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0