SPOR

Tuncay Özçamca: Bafraspor`un Yardıma Şiddetle İhtiyacı Vardır.

 
 223
Tuncay Özçamca: Bafraspor`unYardıma Şiddetle İhtiyacı Vardır. - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, "Bafraspor`un yardıma şiddetle ihtiyacı vardır." Dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, "Bafraspor`un yardıma şiddetle ihtiyacı vardır." Dedi.

Özel Medibafra Hastanesi gönüllü doktorları tarafından Bafraspor A takımına, 19 Mayıs maçı öncesi forma yardımında bulunuldu.

Özel Medibafra Hastanesi gönüllü doktorları adına Kurumsal Pazarlama Müdürü  ve ekibi tarafından teslim edilen formalarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Forma jestinin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca, takımın maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu belirterek oyunculara yemek alımında dahi zorlandıklarını belirtti.

Özçamca konuşmasında şunları söyledi:

1930 Bafraspor maddi sıkıntıda, Bafra Belediyesi tek başına bu yükü sırtlayamaz. Bafra halkının takımına destek çıkması gerekiyor. 20 yıl gibi bir zamanda Bafra Belediyesi ile meclis üyeleri idare etmiştir. Geçtiğimiz yıldan itibaren Bafraspor halka açılmıştır. Bafraspor`un yardıma şiddetle ihtiyacı vardır. Kulübümüzde çok büyük maddi sıkıntı var. Yatakhanelerimizde, kalan oyuncularımızın yemekleri konusunda sıkıntılarımız var. Para sıkıntımız, malzeme sıkıntımız var. Paramız yok her zaman para bulamıyoruz.

Bafraspor tekrar eski günlerine dönmesi için halkımızın desteklemesi gerekiyor. Bafraspor halkımızın yardımlarını bekliyor. Biz belediyeden ayrıldık, kendi başımıza özerk durumdayız. Belediyemiz  bize yardımda bulunuyor ancak şuanda fazla yardımda bulunamıyor. Şuan puan durumumuzdan belli herşey. Takımımızın gücü yok.  İyi oyuncuları maddi imkansızlıklardan dolayı elimizde tutamıyoruz. Türkiye`de ki bütün Bafralılardan destek bekliyoruz.

Katkının her türlüsü bizim için geçerlidir. Malzeme olabilir, para olabilir. Kulüp olarka arabamız dahi yok. Bafraspor atıl halde duruyor. Ben kulüp başkanı olarak tek başına bu işin altından kalkamıyorum. Buna Bafra halkının yardımcı olması gerekir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Özçamca: Bafraspor`un Yardıma Şiddetle İhtiyacı Vardır. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0