SİYASET

Tuncay Yurduseven: İstişareler Partide Yapılır

 
 1794
Tuncay Yurduseven: İstişareler Partide Yapılır - AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven: "...Biz biliyoruz ki parti kongresiyse siyasi bir çalışmaysa bunun istişaresi parti teşkilatıyla yapılır. İstişareler başka tarafta başla yerlerde yapılmaz."  dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven: "...Biz biliyoruz ki parti kongresiyse siyasi bir çalışmaysa bunun istişaresi parti teşkilatıyla yapılır. İstişareler başka tarafta başla yerlerde yapılmaz."  dedi.

{video}AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Öğretmenevinde düzenlenen ilçe danışma toplantısında ilçe başkanlığı seçimleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Tuncay Yurduseven ilk olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine verdikleri desteklerden dolayı partililere teşekkür etti.

Başkan Tuncay Yurduseven`in konuşmasının satırbaşları şu şekilde:
Siyasi partilerde olmazsa olmaz, kongrelerdir.
31 Aralık 2011 tarihi itibari ile sizlerin desteği ile ilçe başkanı olduk ve yönetimimizle işbaşına geldik.

Çok şükür 33 aylık bir dönem sizlerle birlikte görevi sürdürdük, sürdürmeye devam ediyoruz. Genel Merkezimizde teşkilat başkanlığımızdan gelen takvimi sizinle paylaşmak istiyorum.

11 Ekim-30 Ekim tarihleri arasında delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Devamında 1 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında da il başkanlığımız ve Genel Merkezimizin istişaresiyle alacağı kararla ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz.

Biz kongre süreci başlayınca da yönetim kurulu üyelerimizle bir istişare toplantısı yaptık. Çünkü biz biliyoruz ki, parti kongresiyse siyasi bir çalışmaysa bunun istişaresi parti teşkilatıyla yapılır. İstişareler başka tarafta başla yerlerde yapılmaz.

Mahalle temsilcilerimizle istişare yaptık, devamını getiremedik Ankara`ya davet edildik. Dedik ki, teşkilat başkanımız bizi davet ediyor. Süreçle ilgili bir ara verdik.

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu başkanlığında diğer ilçe başkanı arkadaşlarımızla bir toplantıya çağırıldık. Orada da süreçle ilgili bilgilendirildik ve geldikten sonrada gençlik kollarımızla istişarelerimizi, kadın kollarımızla istişarelerimizi yaptık.
En sonunda belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle istişare toplantılarımızı yaptık. Bu istişare toplantılarımızdan aldığımız, anladığımız çıkan sonuç şu; 14 Ağustos 2001`de kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın kefenini giyerek çıktığı,  27 Ağustos 2014`te şimdiki Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu`na teslim ettiği bu kutlu yolda inşallah birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven: İstişareler Partide Yapılır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0