GÜNDEM

Türk Eğitim Sen Yeni Bürosunda Faaliyetlerine Devam Edecek

 
 75
Türk Eğitim Sen YeniBürosunda Faaliyetlerine Devam Edecek - Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Temsilciliği yeni bürosunun açılışı bugün yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Temsilciliği yeni bürosunun açılışı bugün yapıldı.

Bafra Tekel Caddesindeki hizmet yerinin sözleşmesi dolan Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Camii karşısındaki yeni yerinde faaliyetlerine devam edecek. Fetih Suresi okunarak yapılan açılışa, Türk Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve parti Yönetim Kurulu üyeleri, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma, Türk Diyanet Vakıf Sen İlçe Temsilcisi Asım Kalyoncu, Türk Büro Sen İlçe Temsilcisi Hasan Güngör, Türk Enerji Sen ilçe Temsilcisi Ekrem Tekin, Türk Tarım Orman Sen ilçe Temsilcisi Hayri Öztürk, Türk Sağlık Sen ilçe Temsilcisi Orhan Örkün ve diğer davetliler,  Türk Eğitim Sen üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Açılış Kurdelesini Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Hasan Tunç ve Türk Eğitim Sen Başkanı Levent Kuruoğlu birlikte kesti.

Meclisin açıldığı tarih olan 23 Nisan`ı özellikle seçtiklerini belirten Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, İlk Meclisin büyük işler başardığını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`ni kuran iradenin bu meclis olduğunu hatırlattıktan sonra bu anlamlı günde yeni yerimize  taşınmış olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz dedi. Eroğlu, Bizler de ilk meclisin inanç ve kararlılığını kuşanmış olarak yeni yerimizde daha bir şevk ve heyecan içinde sendikal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz, diyerek açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türk Eğitim Sen Yeni Bürosunda Faaliyetlerine Devam Edecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0